Egzotični automobili na našim ulicama
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Pa stavio sam ti rezultate sa staze gde 530d tuce Panameru. Sta jos hoces pored toga? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ma ocigledno je video 530(x)d samo u prolazu cim tako komentarise 

Nisam video u prolazu vec vzoio 530xd 2015 god, doduse krato 50tak km i auto je ekstra i rado bi ga imao ali nemam, ali ok vi ste videli na internetu i vama je bolji 530xd od porsea panamere.
Sad bi ja trebao da kazem da je Audi Q7 2008god 3.0tdi bolji od Asto Martina db 9 staarog 4 meseca od 520ks koji je kupio jedan sugradjanin jer sam ga ja prestigao preko Kadinjace a covek je opusteno kulirao u Astonu.
I po gradu su komentari i nije nesto Asto martin bezveze je, a auto kad prodje i kad mu da gas zaledi ti se krv kakav zvuk ima.
Sad bi ja trebao da kazem da je Audi Q7 2008god 3.0tdi bolji od Asto Martina db 9 staarog 4 meseca od 520ks koji je kupio jedan sugradjanin jer sam ga ja prestigao preko Kadinjace a covek je opusteno kulirao u Astonu.
I po gradu su komentari i nije nesto Asto martin bezveze je, a auto kad prodje i kad mu da gas zaledi ti se krv kakav zvuk ima.
Ti vozis BMW i za tebe boljeg auta nema dok nekupis drugi razumem ja tebe i plus si uzeo benzinca ma idi bre.Delija napisao:Pa stavio sam ti rezultate sa staze gde 530d tuce Panameru. Sta jos hoces pored toga?
https://youtu.be/jx4JD1w_CwA
Niko nije rekao da je Panamera bezveze već da 250ks nije za taj auto. Ništa više.
Svako bi ovde pre vozio Panameru nego BMW 530xd. Ko kaže drugačije veruj mi da laže.
Svako bi ovde pre vozio Panameru nego BMW 530xd. Ko kaže drugačije veruj mi da laže.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

To bi bila cela poenta priče
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ja ne bih i veruj mi da ne lažem. Ne sviđa mi se Panamera, posebno ne sa ovim kilavim dizelom ali bih Makana GTS rado vozioMr.Rotor napisao:Svako bi ovde pre vozio Panameru nego BMW 530xd. Ko kaže drugačije veruj mi da laže.

Po krivinama će neki HH prdavac B segmenta biti i zabavniji od te Panamere a košta 5x manje. Tačno je da svaka budala može da vozi brzo na pravcu ali jebeš Porše koji ti ne zalepi u sedište kad uradiš LC.
Jebes Porschea, ako moras da uzmes Focusa kao drugi, sportski auto 
Van sale, da, dovoljan je 3.0 TDI, kao sto je dovoljan i 2.0 TDI u Panameri nekome, ali svako ima pravo na svoje misljenje.
Sto se te Panamere tice, dosta nas ovde se vozilo i vozilo je dosta brze automobile od iste, pa ne vidim neku posebnu potrebu za spustanjem sagovornika.
Mozda si ti penzos kome tih 6.8s deluje svemirsko, ali nisu svi i nauci da prihvatis tudje misljenje.
Takodje znam dosta ljudi kojima je Panamera odvratna, pa je nikada ne bi kupili, vec nesto drugo.
I ne vidim zasto mora da se izmislja da je ta Panamera brza od automobila od.kojih nije.
Meni je takodje bas glupost uzeti Panameru dizel, ali nije svakome, ocigledno, vec zele da voze tako skup i dobar auto, a da ih malo kosta ili nemaju para za eksploataciju Panamere koja trosi 20l.
Sent from my Sony

Van sale, da, dovoljan je 3.0 TDI, kao sto je dovoljan i 2.0 TDI u Panameri nekome, ali svako ima pravo na svoje misljenje.
Sto se te Panamere tice, dosta nas ovde se vozilo i vozilo je dosta brze automobile od iste, pa ne vidim neku posebnu potrebu za spustanjem sagovornika.
Mozda si ti penzos kome tih 6.8s deluje svemirsko, ali nisu svi i nauci da prihvatis tudje misljenje.
Takodje znam dosta ljudi kojima je Panamera odvratna, pa je nikada ne bi kupili, vec nesto drugo.
I ne vidim zasto mora da se izmislja da je ta Panamera brza od automobila od.kojih nije.
Meni je takodje bas glupost uzeti Panameru dizel, ali nije svakome, ocigledno, vec zele da voze tako skup i dobar auto, a da ih malo kosta ili nemaju para za eksploataciju Panamere koja trosi 20l.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ne kupuju svi Panameru da bi je vozili brzo.
I ne pričam o ljudima koji mogu da kupe auto do 100.000 evra, već o ljudima koji ne mogu da priušte takve automobile. Svako bi pre izabrao Panameru nego BMW 530xd.
I ne pričam o ljudima koji mogu da kupe auto do 100.000 evra, već o ljudima koji ne mogu da priušte takve automobile. Svako bi pre izabrao Panameru nego BMW 530xd.
Ne verujem da bi svako. Znam dosta ljudi kojima je panamera ruzan auto, a znam i jednog koji ju je menjao za A6.
Pa što je nisi uzeo umesto A7? 
Nisu nešto na ceni ovi dizeli.

Nisu nešto na ceni ovi dizeli.
Poslednja izmena od Floyd u 16 Jun 2016, 21:38, izmenjeno 2 puta ukupno.
Panamera je auto da te voze.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Zato što mi se više sviđa A7 i zato što sam hteo bitdi.
Eto tebi se više sviđa A7 što je ok a onda napišeš da laže svako ko kaže da bi pre kupio 530d 

Ja znam barem troje ljudi koji nema sanse da bi uzeli Panameru pre 5-ice iste cene.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.