Passenger, gledao sam, ako, i treba, da ne bude serija jednostrana

Sent from my Sony
Meni ne bi smetalo da snime jos deset sezonaMr.Rotor napisao:Maxer šta ti smeta kod GOT? Meni je odlična. Da su hteli da zbrzaju snimili bi tri filma od po tri sata.
Jesi gledao gde ima da se skine druga sezona? Serija je odlicna.Scuderia napisao:![]()
Za razliku od većine vas, ja sam ceo GoT odgledao zaredom u zadnjih par nedelja, pa sam jasno uočio da su negde od četvrte sezone počeli namerno da komplikuju i razvlače radnju (pogotovo u 5 i 6 sezoni), što nije bilo karakteristično za prve tri sezone. Poenta je da razvuku na što duži vremenski period - egzistiranje ove serije.Mr.Rotor napisao:Maxer šta ti smeta kod GOT? Meni je odlična. Da su hteli da zbrzaju snimili bi tri filma od po tri sata.
Izlazi tek drugog septembra ove godine.shandu90 napisao:Jesi gledao gde ima da se skine druga sezona? Serija je odlicna.Scuderia napisao:![]()
Sent from my LG-H440n
Mešaš stvarni život i film ... u stvarnom životu se dešavaju svakakva zverstva (i druge stvari) koje se NE SMEJU PRIKAZIVATI NA TV-u !!!Mr.Rotor napisao:E jbga sad. Pa nije to bajka za decu već biznis.
Srednji vek (na koje vreme najviše podseća vreme u got) je i bio takav. Mada ni u 21. veku nije ništa manje toga.