7-icu necu nikad da pazarim, tako da mi je svejednoFloyd napisao:Ne bih ja to ni u 7icu
To je bila poenta.
7-icu necu nikad da pazarim, tako da mi je svejednoFloyd napisao:Ne bih ja to ni u 7icu
Velja napisao:Comi napisao:Au, kako ih je pokidala 0-100km/h i to 10ks slabija.
Bravo Alfice!![]()
Boj ne biju ljuti ati, već Nmetri...
Ako se dobro upakuje u lux line ili kao sto je ranije bio modern line, sa bez enterijerom i drvo se uklapa odlicno...Isto je i sa audijem...Delija napisao:Nemoj "drvo" u 3-jku, molim te.
Ostavi to za 7-icu
Ovo samo ako uzmes klotaru, pa stavis LED, sto niko normalan nece uraditi.moimoi napisao:Izgleda da su se u međuvremenu promenile cene kod Mercedesa i Audija.alfa: halogeni --> ksenoni 950€Xepoj87 napisao:Ok, mislio sam da je jeftinija, jer sam mislio da vecina opreme ide kao standard, ali sada vidim da je u fullu 50k eura, a oprema smesna.
Ejj, oni naplacuju bi-xenone 950e, a Mercedes 780e intelligent LED.
Dakle, skuplja je od Nemaca.
Resili su da ugase Alfu, definitivno.
merc: halogeni --> led 1055€
alfa: halogeni --> adaptivni ksenoni 1700€ (paket, sa alu pedale i kožni volan)
merc: halogn --> adaptivni led 1770€
Tako da tu su sa cenama.
Mr.Rotor napisao: Alfa ti daje halogena svetla i samo mogućnost paprene doplate za xenone. Mislim da je kod Audija i full led jeftiniji nego xenoni na Alfi.
Ako hoćeš adaptive farove:
U Audiju doplaćuješ 1430€ za adaptivne LED (sa ksenona)
Kod Mercedesa je doplata 1770€ za adaptiven LED (sa halogenih)
Kod Alfe je 1700€ doplata za adaptivene ksenone (sa halogenih; s tim što je to paket u koji je uključen kožni volan, alumijumske pedale, tako da je cena samih adaptivnih farova bliže 1400€)
Zašto uopšte se trudiš Nidžo? Deutsche uber alles.nidza napisao:I kila manje.
Čitam hvalospeve za BMW od dežurnog kluba navijača i ne verujem. Da li ste realni da je onaj volan lep i onaj centralni deo sa natrpanim dugmićima bez da se iko malo potrudio oko toga? Smešno.
A možda Audi lagi pa ima još lošije ubrzanje. Ma jok, ne bi VAG grupacija oko nečeg lagala. Oh wait...Laki021 napisao:Moguce i da Alfa malo lagi. A mozda i ne, svakako treba proveriti.
A4 i 3 Series su Lady Gaga i Rihanna, Alfa je Rock n' roll...zex napisao:Meni je stvarno neverovatno ovoliko hvaljenje afe. Jedan prosecan auto sa nekim "naduvanim" smekom. Cena, neverovatna, bezobrazna.
Enterijeri koji su na slikama su zaista vrhunski, ali kad dam preko 40,000 evra z aauto onda ne zelim da vidim stap od 05, m i kabini. Zelim luksuz i odmerenost na svakom koraku. U enterijeru BMW fale detalji koji mnogo znace, recimo lajsne su mogle biti drvene kao u alfi.
Audi mi izgleda fenomenalno.
Za 5 godina i 100,000 km ova alfa ce kostati 30% cene (12000 evra), a BMW i Audi oko 20,000 evra...Realnost. Alfe ce za zivotni vek biti prodato koliko na godisnjem nivou Audia ili BMW u istoj klasi.
Ja ni jednu ovde nisam vide, ali ni jednu na ulici. A4, koliko hoces.
Delija napisao:Nemoj "drvo" u 3-jku, molim te.
Ostavi to za 7-icu
Po mom mišljenju BMW je pre svega luksuzan auto pa tek onda sportski. Ako je obratno trebalo bi da obore cenu prilično.Floyd napisao:Ne bih ja to ni u 7icu