308 vs civic
308 vs civic
Razmišljam o kupovini novog ( ili malo polovnog ) avtomobila.
Trenutni favoriti peugeot 308 bluHDI ili honda civic 1.6 dtec.
Oba avta su stara godinu dana, honda je skuplja oko 1000 evra ali sam u dilemi šta kupiti.
Prednosti peugeota su da mi je najlepši avto u klasi a i šire, ima više mesta unutra, prtljažnik je ogroman ( ali dobro honda je tu barem egal), i ima za tu cenu prednja full led svetla. Honda je ružnija, skučenija, ali je honda, šta znači bolji menjač, japanska kvaliteta i možda i malo veči prtljažnik.
Da vidim šta bi vi uzeli od ovoga ali molim bez svađanja. I da, honda ima bolje i jeftinije servise u mojoj okolini iako je to teško verovati
Trenutni favoriti peugeot 308 bluHDI ili honda civic 1.6 dtec.
Oba avta su stara godinu dana, honda je skuplja oko 1000 evra ali sam u dilemi šta kupiti.
Prednosti peugeota su da mi je najlepši avto u klasi a i šire, ima više mesta unutra, prtljažnik je ogroman ( ali dobro honda je tu barem egal), i ima za tu cenu prednja full led svetla. Honda je ružnija, skučenija, ali je honda, šta znači bolji menjač, japanska kvaliteta i možda i malo veči prtljažnik.
Da vidim šta bi vi uzeli od ovoga ali molim bez svađanja. I da, honda ima bolje i jeftinije servise u mojoj okolini iako je to teško verovati
Re: 308 vs civic
Uzmi Golfa 
Salu na stranu, 308 mi se više sviđa. Par dana sam vozio 3008 1.6 THP. Mogao bi da razmisliš i o tom motoru. Jako lepo se vozi.

Salu na stranu, 308 mi se više sviđa. Par dana sam vozio 3008 1.6 THP. Mogao bi da razmisliš i o tom motoru. Jako lepo se vozi.
u 308 nema 1.6 thp osim u gt i gti verziji...a golfa ne bih više hvala. Nije da je loš, odličan avto je ali trenutno preskup.
I meni se 308 sviđa više, ali malo me vuče da budem opet u nekoj sekti da vidim koji su gori vw-jaši ili hondaši
I meni se 308 sviđa više, ali malo me vuče da budem opet u nekoj sekti da vidim koji su gori vw-jaši ili hondaši

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne primamo u Honda sektu dizele 

Pezo bez razmisljanja.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- grujicd
1.8vtec, dok se još pravi, da pričaš unucima jednog dana.
Ako kupis Golfa,mozes ga i ostaviti unucima,samo da urade mali servis.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
1.8 vtec nema šanse nikakve, to je predpotopan motor, koji nije konkurentan u današnjo vreme.grujicd napisao:1.8vtec, dok se još pravi, da pričaš unucima jednog dana.
Zašto si takvog mišljenja? Ja sam stvarno istrošio sve argumente, i nakraju ču popizdeti i kupiti nešto trečeMilos napisao:Pezo bez razmisljanja.

Nije ni golf više šta je bio, nekad se nisu tako rano pravili servisMilos napisao:Ako kupis Golfa,mozes ga i ostaviti unucima,samo da urade mali servis.

- grujicd
1.8 je odličan motor koji može da pruži dosta zadovoljstva, ali samo ako voliš obrtaje. Ako si lenj na menjaču onda nije za tebe. Ali ako nećeš njega onda propuštaš i taj tradicionalni Hondin duh, kad si već pomenuo sektu.
Ja sam za Peugeot. Imamo sluzbenog 1.2, i mene je iskreno pozitivno odusevio taj auto. Lepo se vozi, kvalitetan je. E sad, mene recimo nervira kod njega sto su sve komande na ekranu. To bi mu bila jedina zamerka, a verujem da mnogima to i ne smeta.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
I ja bih Peugeota, Civic je baš ružan.
@Markoni
A kako gledaš na brzinomer? A i volan deluje sitno (neko ga nazvao "peretak")?
@Markoni
A kako gledaš na brzinomer? A i volan deluje sitno (neko ga nazvao "peretak")?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
@HKS Volan jeste malen, i obrtomer nesvakidasnji, ali se na sve to jako brzo navikne.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Honda 
Honda ima magic seats i veliki gepek, cak i mislim da osnovni paket opreme je solidno opremljen. Rekao bih i da je enterijer kvalitetnije uradjen u Hondi.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Honda ima magic seats i veliki gepek, cak i mislim da osnovni paket opreme je solidno opremljen. Rekao bih i da je enterijer kvalitetnije uradjen u Hondi.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk