Ji 4Tze napisao:maniaxxx napisao:
1.8 vtec nema šanse nikakve, to je predpotopan motor, koji nije konkurentan u današnjo vreme.
bili malo pojasnio šta mu dođe predpotopno na tom motoru?

Hmmm, pa iako nisam pristaš downsizinga i za dušu još uvek NA benzinac je way to go, ali ipak nije to to, vozio sam ga u mk8 hondi i ostao mrtav hladan, jeste uglađen i to ali da je toliko in, ne bi i honda počela sa turbo bencincima.
aviator napisao:@maniaxxx
Da li si probao oba modela? Meni je prioritet pri oceni, udobnost u vožnji. Džaba sva tehnika i snaga ako posle duge vožnje skupljam bubrege po podu.
E sad, vi iz EU imate kvalitetnije puteve pa se to manje oseti kod kola novije generacije.
Ni meni se nisu svidele tablet komande u 308, a i spoljni dizajn je bez neke osobenosti, ali HDI je za svaku pohvalu.
Civic nisam vozio.
E vidiš, meni udobnost nije prioriteta, nego ležanje na putu i pre svega osečaj na volanu, motor ko sam motor, i kako se osečam u avtu ( egonomija,), udobnost mi je negde na zadnjom mestu ili tu negde, kao i što mi je nebitna savremena sigurnostna oprema u liku svih mogučih assista, važna mi je klima i da dobro hladi, da ima solidnu muziku, da ne troši previše, da me malo nasmeje u kakvoj krivini, da se ne razpadne ako se igram malo rallya sa njim.....