308 vs civic
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: 308 vs civic
Neki delovi/spojevi fino "zvacu" pod prstima.
Aj' da su samo 3 i 4, ali je to identicno i u M3 i M4 koji kostaju 100k evra.
Aj' da su samo 3 i 4, ali je to identicno i u M3 i M4 koji kostaju 100k evra.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Kako zvacu, kada nesto koristis ili kada bez ikakve poente uzmes da stiskas prstima enterijer? 
Ako je ovo drugo, tu ne postoji auto u kome nece da se pomera, pa nije od titanijuma pravljeno

Ako je ovo drugo, tu ne postoji auto u kome nece da se pomera, pa nije od titanijuma pravljeno

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Kontakt:
Drugo, naravno 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Civic ima malo veći gepek ali ima magick seats. 9th gen ima manji gepek od 8th gen zbog više mesta na zadnjoj klupi.

vs

i zadnji branik ima drugačiju nijansu?
al imaš i senzore na pugu.
ja ove pare ne bih dao na Civica ni da je R a kamoli na Pežo.
za te pare dva francuza a ne jedan 

vs

i zadnji branik ima drugačiju nijansu?

al imaš i senzore na pugu.
ja ove pare ne bih dao na Civica ni da je R a kamoli na Pežo.

Boringly average, but also perfect for school run mums
Čovek gleda nov auto sa malo boljom opremom a ti mu kažeš da za tu cifru može da uzme dva... verovatno sa pravih 130k km, vozila nemačka baba vikendom 

Bentley je za njegaXepoj87 napisao:Ja nisam primetio da nesto fali 3-ci?
Kod mene isto, posle 9 godina, nista ne krcka, ne lupka, ne skripi...

- Delija
- Kontakt:
@Ji 4Tze
Civic inace (kad ih ima, posto nisu deo standardne opreme) ima senzore samo nazad. Pezo i napred i nazad. Korisni su i ti napred u uskim garazama.
Po meni, kamera nije dovoljna - potrebni su i senzori.
Civic inace (kad ih ima, posto nisu deo standardne opreme) ima senzore samo nazad. Pezo i napred i nazad. Korisni su i ti napred u uskim garazama.
Po meni, kamera nije dovoljna - potrebni su i senzori.
Poslednja izmena od Delija u 18 Jun 2016, 21:59, izmenjeno 2 puta ukupno.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne znam kakva su magic seats na civic-u ali na Jazzu ispod njih stane odokativno još 50 litara, dosta zgodno kad krene pakovanje "do čepa".
- Delija
- Kontakt:
Stane i vise.
BTW, ovaj Civic iz oglasa nije najjaci paket opreme, vec neki srednji. Nema navigaciju i touch screen multimediju, pa samim tim jos kojesta. Za polovan auto jaka cena.
BTW, ovaj Civic iz oglasa nije najjaci paket opreme, vec neki srednji. Nema navigaciju i touch screen multimediju, pa samim tim jos kojesta. Za polovan auto jaka cena.
Pričao je već da su u Sloveniji skuplji automobili.
- Ji 4Tze
nisam to rekaoFloyd napisao:Čovek gleda nov auto sa malo boljom opremom a ti mu kažeš da za tu cifru može da uzme dva... verovatno sa pravih 130k km, vozila nemačka baba vikendom![]()

- Delija
- Kontakt:
Za koji k evro vise - Nissan Qashqai sa brdom opreme.
I ja mislim da je Pežo generalno precenjen ali čovek bira nešto između ta dva pa je glupo da sad savetujem nešto drugo.Ji 4Tze napisao:nisam to rekaoFloyd napisao:Čovek gleda nov auto sa malo boljom opremom a ti mu kažeš da za tu cifru može da uzme dva... verovatno sa pravih 130k km, vozila nemačka baba vikendom![]()
već da bih ja za te pare tražio dva pežoa, premnogo je para za jedan.
Mislim da je 308 ipak bolji po tom pitanju od 3008.Floyd napisao:Ne znam kakav je kvalitet enterijera kod Honde ali Pežo tu nije baš za pohvalu. Ovaj 3008 koji sam vozio košta 35k CHF a naslon za ruku mu krcka i ako je auto star samo tri meseca.
Sent from my m2 using Tapatalk
- Ji 4Tze
otprilike, s tim da može samo da sanja mesta unutra kao u Civicu a ubrzanja su slična kao i sa atmosfercem 1.8 a s 1.6 dizelom međuubrzanja još i bolja.Delija napisao:Za koji k evro vise - Nissan Qashqai sa brdom opreme.
308 je jeftiniji nego kod nas.Floyd napisao:Pričao je već da su u Sloveniji skuplji automobili.
Maniax, Peugeot 1.6 HDI u najvisem paketu opreme(isti taj Allure kao sa oglasa) ti je 21.900e, ako racunas da ce da ti daju neki popust, za 21 sigurno mozes da uzmes isti takav kao sa oglasa, samo nov.
Dodatno, stavis felne po svom izboru, stavis panoramu ako volis i recimo kameru za rikverc i sve to zajedno kosta 1200e recimo, ako ne volis panoramu, 600e felne i kamera.
Iskreno, nikada ne bih uzimao godinu dana star auto, a da ustedim samo 3,4 soma, a vidim da taj od dodatne opreme na Allure paket ima samo felne, koje su 300e doplata.
Za 500e mozes da uzmes osamnaestice, da Pezo puca

Sto se enterijera tice, nema veze 308 sa starim enterijerom iz 3008, klasa iznad, svuda ga bas hvale kako je kvalitetan enterijer, sto nisu navikli od Francuza.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 18 Jun 2016, 22:24, izmenjeno 2 puta ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.