Sent from my m2 using Tapatalk
Tačno. 3008 je na osnovi starog 308. Moja greška.HKS napisao:Mislim da je 308 ipak bolji po tom pitanju od 3008.Floyd napisao:Ne znam kakav je kvalitet enterijera kod Honde ali Pežo tu nije baš za pohvalu. Ovaj 3008 koji sam vozio košta 35k CHF a naslon za ruku mu krcka i ako je auto star samo tri meseca.
To nisam znao... šteta, baš dobar motor.maniaxxx napisao:u 308 nema 1.6 thp osim u gt i gti verziji...
Doplate na ovom su biserna boja, tamna stakla i 17 cola a isti takav košta NOV 19k i neku sitnicu, znači ne uštedim baš neku paru, ali dobijam dosta bolje uslove financiranja ( budalaština non plus ultra ali tako je nažalost).Xepoj87 napisao:308 je jeftiniji nego kod nas.Floyd napisao:Pričao je već da su u Sloveniji skuplji automobili.
Maniax, Peugeot 1.6 HDI u najvisem paketu opreme(isti taj Allure kao sa oglasa) ti je 21.900e, ako racunas da ce da ti daju neki popust, za 21 sigurno mozes da uzmes isti takav kao sa oglasa, samo nov.
Dodatno, stavis felne po svom izboru, stavis panoramu ako volis i recimo kameru za rikverc i sve to zajedno kosta 1200e recimo, ako ne volis panoramu, 600e felne i kamera.
Iskreno, nikada ne bih uzimao godinu dana star auto, a da ustedim samo 3,4 soma, a vidim da taj od dodatne opreme na Allure paket ima samo felne, koje su 300e doplata.
Za 500e mozes da uzmes osamnaestice, da Pezo puca
Sto se enterijera tice, nema veze 308 sa starim enterijerom iz 3008, klasa iznad, svuda ga bas hvale kako je kvalitetan enterijer, sto nisu navikli od Francuza.
Nov takav je 23000 i više...honda ima lude cene u SLODelija napisao:Stane i vise.
BTW, ovaj Civic iz oglasa nije najjaci paket opreme, vec neki srednji. Nema navigaciju i touch screen multimediju, pa samim tim jos kojesta. Za polovan auto jaka cena.
sad ima 1.2 THP koji je isto dobar ( od 110 i 130 konja), onda sledi GT od 205 konja i gti od 270....fali nešto između.Floyd napisao:Tačno. 3008 je na osnovi starog 308. Moja greška.HKS napisao:Mislim da je 308 ipak bolji po tom pitanju od 3008.Floyd napisao:Ne znam kakav je kvalitet enterijera kod Honde ali Pežo tu nije baš za pohvalu. Ovaj 3008 koji sam vozio košta 35k CHF a naslon za ruku mu krcka i ako je auto star samo tri meseca.
To nisam znao... šteta, baš dobar motor.maniaxxx napisao:u 308 nema 1.6 thp osim u gt i gti verziji...
PA to je bas povoljno, izadje te jeftinije od ovog polovnog?maniaxxx napisao:Allure sa 17 cola i metallic bojom je 19k, nov, sa popustima, ALI tu počinje zezancija. Za te pare moraš da uzmeš njihovo financiranje, koje je dosta neugodno i šta je najgore maximalno učešče je samo 50%. Jeste, da dobiješ uz to 5 godina garancije, kasko za 1 e i 4 godina servisa gratis, ali ja bih dao više učešča...a da ..obavezno ti uguraju navigaciju, metallic boju i još dosta opreme hteo je ili ne...
Tu je fora njihovog finansiranja, u osnovi i nije pogrešno, samo meni specifično ne odgovara zbog preniskog učešča a i nije baš jeftino ( honda je tu jeftinija).
22k izadje gt THP sa dosta opreme uz ta njihova "magic" finansiranja
Honda ima lude cene svugde ne samo u SLO.maniaxxx napisao:Nov takav je 23000 i više...honda ima lude cene u SLODelija napisao:Stane i vise.
BTW, ovaj Civic iz oglasa nije najjaci paket opreme, vec neki srednji. Nema navigaciju i touch screen multimediju, pa samim tim jos kojesta. Za polovan auto jaka cena.