Jasnije sad? Teško je razložiti jer su ga baš zakomplicirali, nedaj bože da hočeš avto da kupiš za keš

Nisko se sedi, volan je nisko postavljen, ne mogu nikako da namestim da mi volan ne smeta kod izlaska iz vozila (ali to sam samo ja, žena nema problem npr).maniaxxx napisao:Šta ti smeta kod položaja u civicu?
Onda nema druge nego Renault Megane.maniaxxx napisao:Golfa sam imao pa ga prodao koji dan unazad, dosta je VW za neko vreme
Nove ili polovne?Ivan napisao:Kako se krecu djulijete sa cenom tamo?
Послато са GT-N7100
Pisao sam več o meganu, nije se mi baš svideo a i još je skup, čekamo na popustemethane.master napisao:Onda nema druge nego Renault Megane.maniaxxx napisao:Golfa sam imao pa ga prodao koji dan unazad, dosta je VW za neko vreme
Sent from mTalk
Meni se previsoko sedi posebno na suvozačevom sedištuHeinz napisao:Nisko se sedi, volan je nisko postavljen, ne mogu nikako da namestim da mi volan ne smeta kod izlaska iz vozila (ali to sam samo ja, žena nema problem npr).maniaxxx napisao:Šta ti smeta kod položaja u civicu?
Kad se vozačko sedište spusti do kraja pozadi ne ostaje mesta za stopala, ovo sam zaboravio.maniaxxx napisao:
Meni se previsoko sedi posebno na suvozačevom sedištu