308 vs civic
Re: 308 vs civic
Greh ne dobaciti do RS ako se ja pitam. Nije ni čudo da ih toliko ima po ulicama, matematički auto objašnjava. Vozački nemam pojma, mora biti mnogo bolji od klasične A7.
Tapatalk
Tapatalk
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Covek nece limuzinu vec hatch.
*(V)RS Oktavija je malo vise od 22k eu.
** Mislim da mu je 22k eu van budzeta.
*** Sa carinom i ostale troskove dok dovede auto iz Srbije na SLO tablice preskocice dosta cifru od 22k eu a da ne govorimo da nije jednostavna procedura oko carina,danok i ostale stvari dok dobije SLO tablice.Tako da...
*(V)RS Oktavija je malo vise od 22k eu.
** Mislim da mu je 22k eu van budzeta.
*** Sa carinom i ostale troskove dok dovede auto iz Srbije na SLO tablice preskocice dosta cifru od 22k eu a da ne govorimo da nije jednostavna procedura oko carina,danok i ostale stvari dok dobije SLO tablice.Tako da...
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Samo da selektuješ motor 1.8tsi za oktaviju je 23800 eura, bez ulaska dalje u konfigurator.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Nema carine samo PDV. Srbija mu vraća i plaća Sloveniji.
Octavia RS je u SLO oko 30 hiljada,
Focus 2.0 TDCI titanium je blizu 25 hiljada.
Da su barem blizu 20k lakše bi se odlučio. U SLO su ti osnovni dizeli 1.6 sa nekom srednjom opremom maltene svi preko 20 hiljada, izuzetak ti je peugeot i tu i tamo možda poneki, VW grupa je dobrano preko 20 k i to sa 1.6 dizelima.
I naravno da sam bio u salonima, cene na netu su bezveze...
Da su barem blizu 20k lakše bi se odlučio. U SLO su ti osnovni dizeli 1.6 sa nekom srednjom opremom maltene svi preko 20 hiljada, izuzetak ti je peugeot i tu i tamo možda poneki, VW grupa je dobrano preko 20 k i to sa 1.6 dizelima.
23k je Oktavija RS u Srbiji. Ne znam da li tu ima još prostora za korekciju pošto je ovo već akcijska cena.

Znam da je u srbiji jeftinija, zato i kažem da je kod nas toliko ne bih imao dileme 

-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
JBG druze bas ste preterali sa cene. Cudi me da nisu ponudili veliki popust u ford,al svejedno cak i da je 21k eu za focus mnogo je to. Obicno u VW grupacije nisu raspolozeni sa popust jer svejedno dobro prodaju auta.maniaxxx napisao:Octavia RS je u SLO oko 30 hiljada,
Kada pogledam koje su cene za nova auta kod vas ,Honda mi i ne izgleda toliko skupo jer kod nas je sve mnooogo jeftinije a Honda je isto kao kod vas pa je razlika velika. Sta god budes izabrao neces pogresiti sva nova auta su dobra.Pozdrav.
evo tačno 24450 evra, možda bi mi još koji evro spustili ali to je cena za FF 2.0 tdci titanium karavan.. sa popustima i dodatnom opremom
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
U čemu je mator? Meni baš ništa ne smeta u tome niti ne vidim slabosti u tome, nije baš da nije konkurentan ..u nekim stvarima je i dosta bolji od novije konkurencije
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
308 vs civic
Star je kao model, vec vise od 6 godina.
Sad, sta je kome bolje je pitanje, znas sta je dobro za tebe i to je to. Ali cena je dosta jaka za auto koji je vec trebao da dobije naslednika.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad, sta je kome bolje je pitanje, znas sta je dobro za tebe i to je to. Ali cena je dosta jaka za auto koji je vec trebao da dobije naslednika.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Cena je jaka, od kad su FL izbacili dosta su digli cene...svinje 

Iskreno, cudi me da Mazdu 3 ne uzimas u obzir.
Fakticki sve modele iz C segmenta sam vozio (skoro sve) i Mazda mi se najvise dopala.
Fakticki sve modele iz C segmenta sam vozio (skoro sve) i Mazda mi se najvise dopala.
Dobra sisa zlata vredi.
mazda mi je super lepa ali premali je gepek i središnji naslon za ruku mi ne odgovara...