Grčka
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Grčka
Alvirko danas pokaza neke silne radove u mk, ono ako ne zavrse do udarne sezone bice haos od guzve.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Konkretno sam našao apartmane u Nea Iraklici, na oko 5km od samog grada. Baš baš na plaži. Širi pojas plaže na tom mestu, pesak, i voda lepa na svim slikama koje sam video.
U kom smislu je sve skuplje? Tipa giros nije 2.40 nego 3e? Šta će arapi u Kavali?
U kom smislu je sve skuplje? Tipa giros nije 2.40 nego 3e? Šta će arapi u Kavali?
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Iskreno nisam primetio razliku u odnosu na pre 2 godine.Ogi napisao:Kako isti put u MK kad vec dve godine rade po malo ? Trebalo bi da je bolji.Misha napisao:Mi smo od 11.06.u Grckoj,nije bilo zadrzavanja na granicama a nisu ni pitali nista u vezi hrane. Pre par dana su komsije busom stigle u kamp,svu hranu su im oduzeli osim pasteta. Put je isti kao prosle godine,sledece godine bice novi autoput u MK.
Kod nas je giros 2,40e,ostalo je manje vise isto kao prosle godine. Kavala je lep grad a slazem se da je steta ne otici do Tasosa.Uroš S. napisao:U kom smislu je sve skuplje? Tipa giros nije 2.40 nego 3e? Šta će arapi u Kavali?
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Arapima je Kavala poslovno sedište u Grčkoj, uglavnom trgovina naftnim derivatima, a što se cena tiče, ne mogu konkretno ništa da ti kažem jer sam bio pre 4 godine, ali recimo da je sve bar za malo skuplje nego u manjim mestima na moru, a kolko se sećam, kafići i restorani su neki malo skuplji a neki i duplo više. Opet, to je bilo pre 4 godine.Uroš S. napisao:Konkretno sam našao apartmane u Nea Iraklici, na oko 5km od samog grada. Baš baš na plaži. Širi pojas plaže na tom mestu, pesak, i voda lepa na svim slikama koje sam video.
Ajde za vas poznavaoce grčke, zanima me koje mesto mi preporučujete u Grčkoj a da je čisto, uređeno, zategnuto, bez atmosfere vašara kao u Budvi, bez muzike koja trešti, kulturna neka varijanta kako bih se izrazio kao što je npr u Petrovcu ili Tivtu(gde ne mislim marine i sadržaj za bogataše već gde je sve tip top zategnuto)
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Takvu atmosferu imaš u Grčkoj verovatno u samo dva mesta, a to su Paralia i Pefkohori, a i tamo je pitanje da li je to baš pravi vašar i treska (ili mnogo blaži nivo). Kod Grčke je bitnije da definišeš i nađeš/dobiješ šta ti tačno na moru odgovara, odnosno kakav tip odmora preferiraš, da li voliš aktivan odmor sa kretanjem i vožnjom po okolnim plažama, ili više možda voliš da se stacioniraš na jednoj plaži ("10m od mora), da li voliš izlaske ili preferiraš mirniju varijantu, želiš li možda i nešto više sem plaže i mora da vidiš, kakve sadržaje želiš tamo i slično. Meni je tamo lepo gde god da odem, ali ja i porodica smo baš niskoprohtevni. 
TT

TT
Jesi li dobro pročitao da ne bude vašar sam napisao?
Nisam te razumeo ovu prvu rečenicu što si napisao.
Jedna opcija mi je lefkada a ako to propadne hoću alternativu da smislim i da odem na par dana. A opisao sam kakvo bih mesto voleo da bude.
Nisam te razumeo ovu prvu rečenicu što si napisao.
Jedna opcija mi je lefkada a ako to propadne hoću alternativu da smislim i da odem na par dana. A opisao sam kakvo bih mesto voleo da bude.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ćavi meni je bio super Vrachos prosle godine. 30ak min juznije od Parge i isto toliko od Lefkade. Mir tisina velika cista plaza i cisto more i sunce koje zalazi na povrsini mora.