Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
Ima na Mirijevu u rupi dole posle crkve. Ja prao nedavno, stvarno brutalna perionica. A puške nisu uopšte jake. Za klasu bolje nego na Tošinom. Samo što mi nije usput.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
I Lepomir Bakic pere auto u Gazeli.
Inace, autoperionica nece raditi od 30.06. zbog renoviranja. Vulkanizer ce raditi nesmetano. Ko ce da mi pere auto pred more?

Inace, autoperionica nece raditi od 30.06. zbog renoviranja. Vulkanizer ce raditi nesmetano. Ko ce da mi pere auto pred more?

Sreca, pa ga nisam nikada sreo.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Danas sam oprao auto u samouslužnoj u Peke Pavlovića.
Nisam nešto oduševljen. Puška nekako slabašna, usisivač kilav. Za žene je OK (osim usisivača
), jer nije potrebna neka snaga za baratanje puškom.
Sviđa mi se to što je na istom aparatu i pranje i usisivač, pa može sa pranja na da se prebaci na usisavanje (onda se vreme duplira) i nazad.
Možda je takva samo ta kabina, ali teško da ću opet tamo oprati auto, ionako sam se slučajno zatekao.
Nisam nešto oduševljen. Puška nekako slabašna, usisivač kilav. Za žene je OK (osim usisivača

Sviđa mi se to što je na istom aparatu i pranje i usisivač, pa može sa pranja na da se prebaci na usisavanje (onda se vreme duplira) i nazad.
Možda je takva samo ta kabina, ali teško da ću opet tamo oprati auto, ionako sam se slučajno zatekao.
Zali se da mu sjebali zvucnike nesto...Ogi napisao:I Lepomir Bakic pere auto u Gazeli.![]()
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Mozda je ogluveo od stenjanja u gymu i cmizdrenja posle takmicenja 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Hahaha moguce
A sada bez sale, 11 godina perem automobile kod njih u proseku 5 puta mesecno i uvek operu dobro, a jednu tackicu mi nisu na autu napravili.
Jos nisam bio u perionici gde je kvalitet toliko konstantan godinama.
Sent from my Sony
Jos nisam bio u perionici gde je kvalitet toliko konstantan godinama.
Sent from my Sony
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Sve i Aventador da vozim, ne bih ga prao 5x mesečno 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Pa ne bi ako ga vozis jednom nedeljno, ili ako zivis u cistoj zemlji. 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Kao sto sam napomenuo, automobile, u mnozini, jedno vreme smo 12 automobila kod njih prali, pola ja 
Pa ne bih uspeo da isprobam ni jednu drugu perionicu sem njihove da sam jedan auto prao, a oprobao sam ih dosta, skoro svaku po par puta.
Svakako, kada sam imao vise love, prao sam svoj auto jednom nedeljno sigurno.
Evo, prosle nedelje sam spolja tri puta oprao auto zbog ptica i vremena
Jos ja auto dosta vozim, pa je i logicno da ga malo vise perem, a svakako se ljudi razlikuju, moj cale prelazi sigurno 40k godisnje, a pere auto jednom mesecno
Sent from my Sony

Pa ne bih uspeo da isprobam ni jednu drugu perionicu sem njihove da sam jedan auto prao, a oprobao sam ih dosta, skoro svaku po par puta.
Svakako, kada sam imao vise love, prao sam svoj auto jednom nedeljno sigurno.
Evo, prosle nedelje sam spolja tri puta oprao auto zbog ptica i vremena

Jos ja auto dosta vozim, pa je i logicno da ga malo vise perem, a svakako se ljudi razlikuju, moj cale prelazi sigurno 40k godisnje, a pere auto jednom mesecno

Sent from my Sony
Po meni je isto jako bitno biti konstantan i da se radnici ne menjaju cesto... verujem da zvucnici nemaju ama bas nikakve veze sa pranjem
- passenger
Imali zemlje na svetu gde je čist asfalt? Moje kretanje je redovno CH-AT-FL i auto mi je katastrofa prljav spolja, unutra takođe. Jedino što izbacim flaše i smeće kad dodjem do kontejnera za papir/metal/staklo.Markoni napisao:Pa ne bi ako ga vozis jednom nedeljno, ili ako zivis u cistoj zemlji.
I da ga vozim svakodnevno (aventador), ne bih ga prao

Xeroje, ptičja go*na ili ti kiselina je opasna za karoseriju i onda operem, ali od kad koristim podzemnu garažu nemam tih problema. Gledam šta je sve kod mene u garaži od auta i nijedan nije prljav kao moj. Mislim da komšija ludi od mene i boji se da ga ne zakači kad ulazi u auto i isprlja se

OK, ne mislim da je asfalt cist kao suza. Ali svakako je u CH daleko cistiji nego negde u SRB, gde 3x dnevno naidjes na deo asfalta pod zemljom od kamiona koji izlaze sa gradilista itd. Da ne pricam o nekim regionalnim putevima gde to isto traktori rade bez da malo ociste tockove od blata.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- passenger
a na to si mislio. Pa jeste, kako se uzme, ali opet postoje tu drugi faktori od kojih mi je auto prljav. Recimo duva vetar i nanese prašinu na put i padne kiša i eto ga auto kao iz pariz dakar reli.
recimo moj drug vozi isključivo autoput dnevno 50 km i ništa drugo. Bukvalno 99.5% mu je autoputa: iz garaže na posao u garažu i nazad i opet mu je auto prljav. Silver bmw F10 i stalno ga pere jer mu je prljav. Zamisli sad kakva je moja kija. Vozim po gradu,autoputu,magistrali, brdima, travi, makadamu kad tražim početak mesta za planinarenje... možda bih ga prao češće kad bih imao kuću sa dvorištem i da imam pištolj pod pritiskom za pranje i onako sporadi meraka. Ovako me mrzi, iako mi treba euro/dva da ga uglancam ko novog.
recimo moj drug vozi isključivo autoput dnevno 50 km i ništa drugo. Bukvalno 99.5% mu je autoputa: iz garaže na posao u garažu i nazad i opet mu je auto prljav. Silver bmw F10 i stalno ga pere jer mu je prljav. Zamisli sad kakva je moja kija. Vozim po gradu,autoputu,magistrali, brdima, travi, makadamu kad tražim početak mesta za planinarenje... možda bih ga prao češće kad bih imao kuću sa dvorištem i da imam pištolj pod pritiskom za pranje i onako sporadi meraka. Ovako me mrzi, iako mi treba euro/dva da ga uglancam ko novog.