Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Re: Grčka

Post od Woodoo »

havijer napisao:Ajde za vas poznavaoce grčke, zanima me koje mesto mi preporučujete u Grčkoj a da je čisto, uređeno, zategnuto, bez atmosfere vašara kao u Budvi, bez muzike koja trešti, kulturna neka varijanta kako bih se izrazio kao što je npr u Petrovcu ili Tivtu(gde ne mislim marine i sadržaj za bogataše već gde je sve tip top zategnuto)
Kefalonija.
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Definitivno, pisao sam u temi detaljno o kefaloniji.

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Da li neko zna posoji li mozda trajekt od atine do kipra? Trazio sam nesto na netu i ne mogu da nadjem, neke rute su bile ali su ukinute.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Istekla mi međunarodna vozačka dozvola.
Odem do AMSS-a po novu, kažu dajte slike, dajte dozvolu i kada su videli da je nova plastična kažu sad lepo u Ljermontovu da dobiješ uverenje da nisi kažnjavan. Molim, kažem ja!? Ajde ajde požuri nemoj da nam praviš red na šalteru kažu oni.

Pogledam posle na sajtu i stvarno piše
e) Uverenje teritorijalno nadležne organizacione jedinice Mup-a

Uz zahtev se prilaže i Uverenje teritorijalno nadležne organizacione jedinice MUP-a o izrečenim i izvršenim važećim zaštitnim merama, odnosno merama bezbednosti zabrane uparavljenja motornim vozilom ( član 3. stav 1. tačka 5. Pravilnika o MVD)
Ne sećam se da sam pre tri godine vadio tako neko uverenje.
Odem do Ljermontove, šalter 13, kažu popuni formular uplati 600 dinara i sačekaj dva do tri sata na uverenje.

I tako. Sreća pa su ljudi izmislili Vinjak da se lakše podnesu ovakve situacije.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ja im više pare ne dajem za tu budalaštinu. Imam staru kojoj je istekao "rok trajanja" i dovoljno, kome treba - eno mu je.

TT
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Slika
Sviđa mi se, hvala na preporuci. Ovo sa pećinama zvuči zanimljivo.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

samo polako napisao:Istekla mi međunarodna vozačka dozvola.
Odem do AMSS-a po novu, kažu dajte slike, dajte dozvolu i kada su videli da je nova plastična kažu sad lepo u Ljermontovu da dobiješ uverenje da nisi kažnjavan. Molim, kažem ja!? Ajde ajde požuri nemoj da nam praviš red na šalteru kažu oni.

Pogledam posle na sajtu i stvarno piše
e) Uverenje teritorijalno nadležne organizacione jedinice Mup-a

Uz zahtev se prilaže i Uverenje teritorijalno nadležne organizacione jedinice MUP-a o izrečenim i izvršenim važećim zaštitnim merama, odnosno merama bezbednosti zabrane uparavljenja motornim vozilom ( član 3. stav 1. tačka 5. Pravilnika o MVD)
Ne sećam se da sam pre tri godine vadio tako neko uverenje.
Odem do Ljermontove, šalter 13, kažu popuni formular uplati 600 dinara i sačekaj dva do tri sata na uverenje.

I tako. Sreća pa su ljudi izmislili Vinjak da se lakše podnesu ovakve situacije.
U Ruzveltovoj 19 to rade za tebe, uz dodatno placanje. Ali koliko cujem samo tamo. Zvao sam pa pitao jer i meni treba.
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Ja sam skoro tamo vadio medjunarodnu za drugara i uradili su to na licu mesta kao sto Ogi kaze.

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Mora da ti je jako dobar drugar, jer ja to ni za sebe ne bih uradio :)
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Nikad nisam imao medjunarodnu dozvolu. Do sad sam nekih 30 40-tak puta sam prelazio granicu autom i nikad mi nisu trazili to.
Pre par sati sam usao u makedoniju. Samo pasos i zeleni karton.
Korisnikov avatar
masaivan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 14:32
Garaža: Citröen C4 1.6 BlueHDi 120

Post od masaivan »

@Darko kakve su guzve na granicama i na putu uopste.
I u koje si vreme bio na granicama.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Ogi napisao: U Ruzveltovoj 19 to rade za tebe, uz dodatno placanje. Ali koliko cujem samo tamo. Zvao sam pa pitao jer i meni treba.
Markoni napisao:Ja sam skoro tamo vadio medjunarodnu za drugara i uradili su to na licu mesta kao sto Ogi kaze.

Tapatalk Post
Što su onda mene poslali u Ljermontovu???
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Post od Sh@rance »

Pitam se samo dali sranci vade međunarodnu kada dolaze u Srbiju? Ni ja je ne vadim vozim sa našom dozvolom.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Mozda su videli da imas zabranu?
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

masaivan napisao:@Darko kakve su guzve na granicama i na putu uopste.
I u koje si vreme bio na granicama.
Na putu prazno. Nema vozila, nema kamiona. Nikad relaksiranije nisam stigao do MK.

Bio sam u 11 danas prepodne. Izlaz iz srbije sam bio drugi auto na redu. Prazna granica. Na ulaz u makedoniju 10 minuta cekanja. Bilo par vozila ispred mene. Nisu pregledali gepek.

Novi autoputevi kroz jug srbije su bas pristojni. Mnogo se brze prodje sve. Vidim da se intenzivno radi i grdelica. Bice mozda sledece godine ceo profil do makedonije.

Kad se udje u MK put je uzasan. Kolotrazi rupe.. Gomila nekih radova preusmeravanja. Sve oko puta zaraslo u korov. Zapustena zemlja skroz. Jug srbije sa ovim novim deonicama izgleda kao svajcarska u odnosu na MK.
Odgovori