Sport
Re: Sport
Izjaviti da je Kajri najzaslušniji za titulu je smešno. Toliko o tome.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jel ti citas uopste sta drugi pisu?
ZA POSLEDNJU UTAKMICU.
I pogledaj je*enu celu utakmicu, nije toliko tesko. Ekstra utakmica je bila.
ZA POSLEDNJU UTAKMICU.
I pogledaj je*enu celu utakmicu, nije toliko tesko. Ekstra utakmica je bila.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nigde nisi napisao da li govoriš o jednoj utakmici ili o celoj seriji.
A i da je poslednja u pitanje ne znam kako 26p 6s 1a može da bude bolje od 27p 11s 11a...
A i da je poslednja u pitanje ne znam kako 26p 6s 1a može da bude bolje od 27p 11s 11a...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa od starta pricam o 7. utakmici.
Ostao sam bez argumenata...
Ostao sam bez argumenata...

Delija napisao:I pogledaj je*enu celu utakmicu, nije toliko tesko. Ekstra utakmica je bila.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Klivlend ima pojedince koji su pre svega iskusniji od nosecih igraca u GS i to je presudilo,Lebron se blizi Jordanu,Kyrie je usao u sam vrh krem drustva. Gledao sam uzivo utakmicu,mnogo dobra partija. GS je kao i cele sezone samo forsirao trojke i kad ih to stane,kraj utakmice. Igrali su dobru odbranu,ali napad im se svodi samo na trojku.
Lebron the King !

Lebron the King !

http://www.youtube.com/watch?v=IErw6tcibaw
Irci su totalni kraljevi,Rumuni razocarali sto su ispali,ali su makar na skandiranje UCK sinoc vikali Srbija
Irci su totalni kraljevi,Rumuni razocarali sto su ispali,ali su makar na skandiranje UCK sinoc vikali Srbija

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
+1 kada sam to napisao na nba fb paoceli da me crne ameri.half man napisao:Klivlend ima pojedince koji su pre svega iskusniji od nosecih igraca u GS i to je presudilo,Lebron se blizi Jordanu,Kyrie je usao u sam vrh krem drustva. Gledao sam uzivo utakmicu,mnogo dobra partija. GS je kao i cele sezone samo forsirao trojke i kad ih to stane,kraj utakmice. Igrali su dobru odbranu,ali napad im se svodi samo na trojku.
Lebron the King !![]()

@scudi pa tako treba da se igra. Rusi su zreli za ispadanje. Cekam samo i francuzi da ispuse.
Sent from my SM-N9005
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Rusi su ocajno losi. Vels nije nista posebno, ako gledamo skoriju istoriju cak ih je nasa rep. dobila opusteno 2×, slican sastav Velsana sa I bez Bejla su igrali s nama.
Sent from my Tab2A7-10F using Tapatalk
Sent from my Tab2A7-10F using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
GSW je anti-košarka, naklon do poda na šutu ali tako se košarka ne igra. Kao posledicu njihovog uspeha vidim gomilu klinaca koji će na treningu i basketu da šajbaju trojke kad god vide malo slobodnog prostorahalf man napisao:Klivlend ima pojedince koji su pre svega iskusniji od nosecih igraca u GS i to je presudilo,Lebron se blizi Jordanu,Kyrie je usao u sam vrh krem drustva. Gledao sam uzivo utakmicu,mnogo dobra partija. GS je kao i cele sezone samo forsirao trojke i kad ih to stane,kraj utakmice. Igrali su dobru odbranu,ali napad im se svodi samo na trojku.
Lebron the King !![]()

Cavsi, a Lebron posebno, su pokazali da su sila. LBJ mi je od prvog dana izrazito antipatičan, ali ovu seriju je odigrao maestralno i pokazao da je bez sumnje veliki igrač. Pogotovo je utisak ostavio u ovoj poslednjoj utakmici gde je nekim potezima rešio pobednika, nije mu se desilo ono što ga je pratilo u prethodnim godinama da ga nigde nema kad je gusto. E sad, nije on "Leteće visočanstvo" da utakmicu reši sa par vezanih poena u zadnjim minutama, ali je i ovako sa par dobrih odbrana i poena napravio razliku.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.