Ogi napisao:Jednostavno je pukao. Jako je tanak taj deo koji ga drzi. Od koriscenja.
Dag, mislis da mi narezu mac sa sve tim metalnim sranjem sa dugmencetom ?
Kuciste daljinski salje kod,je li ? Mogao bih da upalim auto sa ovim macem i sa kucistem u blizini ?
Ne smem na more sa jednim kljucem.
Trebalo bi da radi preko RFID-a, tako da možeš da upališ sa kućištem u blizini. Vidi sa ovim Elezovićem, meni čovek rešio problem, baš je poslovičan i zna znanje da nema dalje. A i važi za jeftinijeg koliko sam čuo.
Taj mac je zakacen za to dugme sto ga izbacuje. Mozes i narezati ovican kljuc i upalive ako je kuciste u blizini.
Ali kao sto rece sebe samo ti drugi mac narezu i spoje.
Ogi napisao:Jednostavno je pukao. Jako je tanak taj deo koji ga drzi. Od koriscenja.
Dag, mislis da mi narezu mac sa sve tim metalnim sranjem sa dugmencetom ?
Kuciste daljinski salje kod,je li ? Mogao bih da upalim auto sa ovim macem i sa kucistem u blizini ?
Ne smem na more sa jednim kljucem.
Trebalo bi da radi preko RFID-a, tako da možeš da upališ sa kućištem u blizini. Vidi sa ovim Elezovićem, meni čovek rešio problem, baš je poslovičan i zna znanje da nema dalje. A i važi za jeftinijeg koliko sam čuo.
Njemu sam se prvo i javio i vec ujutru idem do njega.
Mene najviše nerviralo što su me zajebavali u toku garancije da sam ja to slomio i nisu hteli da mi daju novo celokupno kućište nego samo nov običan ključ ali znači mi jer više ni ne palim na taj skakavac nego na običan ključ.
Prosto osećam kad koristim skakavac da je krhko i da će se opet slomiti.