Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Re: Grčka

Post od Darko »

Ogi ako bi se ti znojio dok spavas nocu da li bi ti trebala klima?

Meni je put do soluna los. I to sam jos vozio superb koji inace lepo pegla lose puteve. U srbiji su auto putevi odlicni u odnosu na grcku i makedoniju.

Probacu to sa daljinskim sa terase.
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

U ovom hotelu gde smo mi bili je postojao prekidac na vratima terase, ali sam ga lako resio jer je samo polugica u pitanju :)
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Mozda klima ima funkciju da se krilo pomeri na gore. U tom slucaju hladan vazduh bije u plafon

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Darko napisao:Ogi ako bi se ti znojio dok spavas nocu da li bi ti trebala klima?

Meni je put do soluna los. I to sam jos vozio superb koji inace lepo pegla lose puteve. U srbiji su auto putevi odlicni u odnosu na grcku i makedoniju.
Ako sudis o putevima na bazi deonice od Evzonija do Soluna onda ti nije dobar uzorak. Auto put od Turske granice do luke Igumenica na zapadu je savrsen. Ja sam ga koristio od Soluna do Kavale ka Tasosu, i od Soluna ka Igumenici.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Na par mesta jeste lošija (stara) podloga ali kod mene je buka ovog puta izraženija zbog potrošenih guma. Shone, ti imaš nove letnje pa ti lepo :)
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:

Post od schonenk »

Ne znam, kad zakmeci mali i bebac, ja ne cujem nista :) Ta buka od puta mi dodje kao muzika.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Čekaj, još nismo prešli 5-6k sa Savom UHP, kažu da brzo propadnu :)
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:
Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
Garaža: Honda Accord CL7

Post od ivica122 »

Egnatia Odos (turska granica - Igumenica) je dobar autoput ali asfalt ipak nije na nivou najboljih evropskih puteva.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:

Post od schonenk »

Heinz napisao:Čekaj, još nismo prešli 5-6k sa Savom UHP, kažu da brzo propadnu :)
Moje ce brzo da propadnu kako god okrenes, ti ces biti reper :)
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

Darko napisao:Ogi ako bi se ti znojio dok spavas nocu da li bi ti trebala klima?

Probacu to sa daljinskim sa terase.
ako je put do soluna loš (po meni je sasvim upotrebljiv) to ne znači da je u celoj grčkoj tako
porediti naše puteve sa grčkim je u najmanju ruku smešno i nezrelo
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Loša je deonica odmah nakon Evzonija, to je onaj stari beli asfalt sa krupnim agregatom. Niže ka Solunu ima krpljenih deonica gde je novija podloga a sam prilaz Ring Road-u je još gori nego prošle godine i neverovatno koliko im šište jaja da ga poprave.
Još gore je u povratku, odvajanje za pravac ka Evzoniju, tabla je zarasla u korov, jedva sam je ubo. Ko vozi bez navigacije, nek obrati pažnju, zamalo da ga omašim.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Moguce da sam ja navikao na piste u sloveniji madjarskoj hrvatskoj i italiji sto se tice autoputeva pa mi ovo deluje krs. Doduse makedonija je jos gora.

Sve pohvale za novi autoput kroz jug srbije. Kad zavrse grdelicu bice extra.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:

Post od schonenk »

Ji 4Tze napisao:Loša je deonica odmah nakon Evzonija, to je onaj stari beli asfalt sa krupnim agregatom. Niže ka Solunu ima krpljenih deonica gde je novija podloga a sam prilaz Ring Road-u je još gori nego prošle godine i neverovatno koliko im šište jaja da ga poprave.
Još gore je u povratku, odvajanje za pravac ka Evzoniju, tabla je zarasla u korov, jedva sam je ubo. Ko vozi bez navigacije, nek obrati pažnju, zamalo da ga omašim.
Taj los deo je deo puta E86 od Soluna ka Albaniji. Sa E75 koji vodi od Evzonija se iskljucujes na E86, koji je deo obilaznice oko grada.

To sto se ne vidi iskljucenje ka Evzoniju posledica je sto letis na odlicnom delu koji pripada koridoru E90 (Egnatia Odos) i malo je teze zakociti :)

Salim se, ocigledno im je taj E86, i deo E75 ka Evzoniju medju manje prioritetnim.

Ko ide dole ka luci Volos koristice solidan deo E75 sa putarinom, ka Tastosu i Igumenici (Krf, lefkada...) je takodje nov E90.

Ono sto je bitno za one koji se vracaju, obratite paznju nakon ulaska u MK, deo auto puta do Demir kapije ima ne samo ona ulegnuca, vec je na 5-6 mesta asfalt u toliko losem stanju da se cini da se se auto raspasti. Ostatak nakon Demir kapije je odlican, sanirali su ga. Losiji deo je nakon Skoplja, tu nista nisu radili, ali nije tragicno.
Prikačeni fajlovi
grcka.jpg
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Taj pojas od 100ak metara sam dobro zapamtio i prolazim ga kroz zaustavnu traku par godina unazad. On je 10ak km od magistralnog dela kada se vozi ka Srbiji.

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Nikad nisam vozio onako kako je schonenk obeležio. Slušao sam Alvirka :-)

TT
Odgovori