2017 Audi A5
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: 2017 Audi A5
Smejali ste se mecki, a sad ste i vi dobili isto sran*e 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Videćemo kako će biti na ostalim modelima. Ovo je sranje i tu se svi slažu. Ja ne izmišljam neke glupe odgovore kako bih opravdao takav potez Audija.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Njuška ima pad linije kao na BMWu 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Zbog čega je bitno da se ekran uvlači?Mr.Rotor napisao:Tablet bi bio odličan da može da se uviče kao u C7. Ovako me baš nervira.
Svakako ti treba kad si u autu a potpuno je nebitno da li je uvučen kad je auto u garaži.
Smara toliki broj ekrana. Taj displej/instrument tabla jedino ima smisla na r8 koji nema dodatni ekran.
Pa ne treba ti uvek kada si u autu. Pogotovo ne sa virtuelnim kokpitom od 7".
Takođe je i lep detalj kada se izvlači ili uvlači. Manje se prlja i skuplja prašinu, a i manje su šanse da se izgrebe...
Takođe je i lep detalj kada se izvlači ili uvlači. Manje se prlja i skuplja prašinu, a i manje su šanse da se izgrebe...
Meni je kul ovaj kod mene sto se otvara poklopac i izvlaci ekran.
Istina, uvucen ekran sam koristio svega par puta na duzim putovanjima nocu, a suguran sam da i na obim staticnima moze da se ugasi ekran.
Svakako je kul fora, ne mora sve da ima prakticnu namenu
Sent from my Sony
Istina, uvucen ekran sam koristio svega par puta na duzim putovanjima nocu, a suguran sam da i na obim staticnima moze da se ugasi ekran.
Svakako je kul fora, ne mora sve da ima prakticnu namenu

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa jedino što je nekom kul. Ja još nisam osetio potrebu da sklonim ekran iako sve bitne informacije imam i ispred sebe.
To sam i ja prvo video ne ide na ovakav auto . Malo su preterali . Suvise nagli pad ima a hauba malo kratka .Ostatak ok . Ocek8vano manje vise .Ji 4Tze napisao:Njuška ima pad linije kao na BMWu

Pa rekoh ti. Znači i da se ne prlja, ne grebe.
Lepše izgleda svakako.
Lepše izgleda svakako.
Da se ne prlja i ne grebe, jesi ozbiljan? 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Da ozbiljan sam. Ne vidim šta je tu nejasno i smešno.
Manje su šanse da se zakači nekom torbom ili ključevima. Ne izaziva retarde koji peru auto da ga drljaju "čistom" krpom. Kada je zatvoren manje su šanse da napada prašina i da ga neko masti prstima (radoznalo dete npr.).
Manje su šanse da se zakači nekom torbom ili ključevima. Ne izaziva retarde koji peru auto da ga drljaju "čistom" krpom. Kada je zatvoren manje su šanse da napada prašina i da ga neko masti prstima (radoznalo dete npr.).