Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Vau, koliko pitanjaCR7 napisao:Ovaj link sto si poslao sa alia jel to ceo set koji se kaci sa unutrasnje strane kola?Ili je prednja soferka spolja a ostala unutra?Gde si kupio ovu sto se stavlja spolja?jel ima tako neka fora sa krilcima i za zadnje staklo,jel su sve univerzalne ili se bira po tipu kola,pitam za te sto idu spolja?Ova sa tvoje slike je na aliju oko 13$ sa postarinom,jel to ta cena ili ima jeftinije?
Nasao sam na NN 150x80, 400 kintiblaugrana napisao:Onda moram u potragu
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Lk je iz Surčina i vozi Mondeo Mk3, dakle ništa napucano.Mene zaustivila patrola pre neki dan, hteli da mi skidaju tablice zbog folija, i tražili mi da gulim prstima sve folije! Naravno, kukao sam pola sata, dok im nije dosadilo, pa su me pustili uz opomenu da skinem prednje folije i uradim atest za ostatak. Kad sam konjina, lepo sam hteo zelene od 30% zatamnjenja, a ubediše me da stavim crne 65%. Mada Lumar Ceramic stvarno deluje protiv sunca. Oseti se razlika...
Ako dobro kapiram pitanje, to možeš da nađeš u kopirnicama. Oni to koriste kad kopiraju knjige, pa ti naprave kao korice i povežu spiralom. Ko je ikad kopirao skriptu, zna o čemu se radi. Ima u raznim bojama, možda čak i nešto prikladno za auto.stefanan napisao:E sad se setih,gde ima da se kupi deblja providna folija/plastika ? Na fazon ono u sta se pakuju burago igracke