Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Možda je priznao čovek kad je video šta je mogao da uradi? Griža savesti?
Tapatalk
Tapatalk
Hahaha, kako ne 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Mozda jeste priznao, al ne zbog savesti 
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sent from my HTC One using Tapatalk
Dobro de, savest je imala pomoć da se probudi. 

-
- Pridružio se: 01 Jan 2016, 17:52
Неко из врха МУП-а је видео да ће санкционисање тог возача добро доћи за углед МУП-а и решио је да га нађу, иначе не би они то ни погледали до краја...
Ти ако смимиш возача који чини прекршај, можеш да га пријавиш и онда идете на суд...
Ти ако смимиш возача који чини прекршај, можеш да га пријавиш и онда идете на суд...
Ja sam imao dva slučaja, jedan je bio drogiran, tresao se, bacakao, izbacivao glavu kroz šiber, prelazio iz čista mira u drugu traku, silazio polovično sa puta i vozio po travi. Od jošaničke banje(ispod kopaonika) do ispred Kraljeva nisu ga zaustavili i stao je pored puta i nikom ništa.
Drugi slučaj lik je sa detetom na prednjem sedištu prošao kroz dva crvena a kasnije uleteo u makazice gde je jedva izbegao udes, iako sam samo znao model i boju vozila i da je dete na prednjem sedištu još tokom razgovara je premotao kamere i našao ga a onda je javio svim patrolama po gradu a jednu poslao kod vlasnika kući. Ovo je bilo u Čačku.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Drugi slučaj lik je sa detetom na prednjem sedištu prošao kroz dva crvena a kasnije uleteo u makazice gde je jedva izbegao udes, iako sam samo znao model i boju vozila i da je dete na prednjem sedištu još tokom razgovara je premotao kamere i našao ga a onda je javio svim patrolama po gradu a jednu poslao kod vlasnika kući. Ovo je bilo u Čačku.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Trebalo bi da je to njihov svakodnevni posao, ne da rade radi ugledaПолицајац192 napisao:Неко из врха МУП-а је видео да ће санкционисање тог возача добро доћи за углед МУП-а и решио је да га нађу, иначе не би они то ни погледали до краја...

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
-
Требало би...passenger napisao:Trebalo bi da je to njihov svakodnevni posao, ne da rade radi ugledaПолицајац192 napisao:Неко из врха МУП-а је видео да ће санкционисање тог возача добро доћи за углед МУП-а и решио је да га нађу, иначе не би они то ни погледали до краја...
http://www.blic.rs/vesti/hronika/kaznje ... ra/0p0lnh6
Ja nesto na onom snimku nisam video tablice, a bas sam detaljno zagledao frejm po frejm. Tj. videlo se da su skinute. A u clanku pisu kako su ga nasli po tablicama koje su se "jasno" videle?!
Jedino ako je imao prednju tablicu, a imali su jos neki snimak sa obliznjih lokala...
Jedino ako je imao prednju tablicu, a imali su jos neki snimak sa obliznjih lokala...
-
Ако је имао предње таблице, онда су их вероватно видели преко предње камере у аутобусу.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Gde zaluta ovaj beogradjanin?
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Lepo spuštena Mečka.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока