Ma zarasla tabla, nisam palio navigaciju ove godine kao ni prošle i zamalo da nastavim pravo, korov veliki ko drvo skoro preko pola table.
Sramota kad većina srpskih turista ide na to njihovo more a ni pošteno da obeleže kuda se vraća za Srbiju.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Alvirko rekao da ne treba ići kroz ind. zonu (prvo skretanje za Solun), već na drugom skretanju pravo na Egnatia Odos pa onda ka Solunu i Halkidikiju (na ovoj mapi put vodi pravo dole ka Chalastri). Jeste malo duže, ali se ne staje nigde i brzo se vozi. Mislim da smo samo prve godine u povratku išli kroz ind. zonu, pošto sam se sad setio nekih semafora koje smo samo tada imali.
Ja sam jednom promasio to tvoje skretanje Dzi i isao ovuda kuda preporucuje Alvirko. Leteo sam po E90 da nadoknadim vreme i posle mi je trebalo jos podosta da prodjem sporace koje sam davno pretekao pre tog iskljucenja za e86 i industrijsku zonu. Tako da, ne bih ja menjao rutu
alvirko lupa samo tako
to okolo naokolo je čisto gubljenje vremena i nepotrebna vožnja
znači, prvo skretanje i vožnja do prvog podvožnjaka, prestrojavanje na levo i skretanje na semaforu u levo u pravcu halkidikija, kavale, čega god.
jednostavnije ne može
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Mi za Tasos najbolje preko Dojrana ? Potpuno ste me zbunili sa ovih milion ruta i uplasili rupa na putu.
Za Makedoniju nemam reci, ej da oni 6 godina ne mogu da rese skakaonice, od tada idem u GR ili one katastrofalne delove, to je neverovatno. Nije mi jasno zasto ih EU pusta. Neka im daju neki kredit za to jebem mu mater pa neka iskontrolisu trosenje...
Za Tasos, svakako preporuka preko Dojrana, zaobilazi se guzva oko Soluna, put je dobar postoji deo i gde je poluautoput gde je ogranicenje 110 tako da lagano.
Rezervisao sam letovanje u Nea Potidei, prvi prst Halkidikija.
Putovaću kolima, ali do sada nisam putovao u tu nregiju, jer sam stalno letovao u okolini Leptokarije.
Interesuju me iskustva u putovanju, pa ako je neko u skorije vreme išao neka kaže svoje utiske