Novi peh - kljuc !
Re: Novi peh - kljuc !
Bitno je da je taj isti ključ košta 15000-20000 dinara, a što se lomi(a to se ne dešava ni na jugu) to nema veze.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Dobro, ne lome se kao stapici
Btw, na Jugu se slomi kad otkljucavas gepek
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Btw, na Jugu se slomi kad otkljucavas gepek
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Mene čeka sličan problem sa istim ključem. Već dve godine dok šetam, uvek,ali uvek u džepu pritiskam dugme za izbacivanje ključa iz kućišta i vratim nazad i tako prosečno 180 puta dnevno
Kad pritisnem dugme za izbacivanje kod drugog ključa koji koristi supruga, mnogo bolje radi i nije toliko labav. Moram da izbacim tu ružnu naviku ili da naručim sa Alija par komada

Kad pritisnem dugme za izbacivanje kod drugog ključa koji koristi supruga, mnogo bolje radi i nije toliko labav. Moram da izbacim tu ružnu naviku ili da naručim sa Alija par komada
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ja sam isto to radio i kada mi je pukao ključ i oni mi dali običan ali nisam hteo da koristim već sam uzeo taj drugi preostali ključ i njega nikada nisam sklapao već sam ga samo koristio za paljenje automobila i opet mi je pukao.
Jednostavno prilikom paljenja jednom upali tako što držiš ruku skroz do brave a jednom tako što držiš na samom kraju kućišta ključa i osetićeš koliko je to labavog kvaliteta.
Jednostavno prilikom paljenja jednom upali tako što držiš ruku skroz do brave a jednom tako što držiš na samom kraju kućišta ključa i osetićeš koliko je to labavog kvaliteta.
Pa kad se igrate sa kljucem 
Takodje imam takav kljuc i za sada sve ok.
Ne drndam ga, mozda mi je ispao dva puta

Takodje imam takav kljuc i za sada sve ok.
Ne drndam ga, mozda mi je ispao dva puta
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zato sam ja nabacio rezervni a sestri dao glavni. Volim i ja taj lepeza da drndam, na rezervnom ga nema pa sam mirniji.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Kad vec svi pricate, meni je pre par dana ostao kljuc zaglavljen u Octaviji, u kontakt bravi. Ne moze da se izvadi, ne moze da se ugasi, ne moze da se upali. Tj moze da se upali ako das kontakt pa na gurku. Raskupusao majstor sve, skinuo bravu, odneli kod kljucara, popravka (ne znam cega) 3000 dinara. Samo sto sad nema vise onog klika kad se ugasi auto i izvuce kljuc. Pre je bilo kad ugasis auto ali ne izvadis kljuc radi radio, sad cim ugasis auto ugasi se i radio
Jbg 10 godina star auto, sitnica po sitnica...

Jbg 10 godina star auto, sitnica po sitnica...
- Gaginh0
Mogu, ali sto?
Brava je bila skinuta, rastavljena i kao popravljena, sad je sve kao pre, sem sto nema tog poslednjeg klika.
Brava je bila skinuta, rastavljena i kao popravljena, sad je sve kao pre, sem sto nema tog poslednjeg klika.
Pa ako ti nema klika jel ima sad onaj prekid struje npr na radiju?
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ocigledno ti nisu vratili kako treba.
Ja cu kao sto neko rece da kanem kap superlepka u onaj "osigurac" .
Ja cu kao sto neko rece da kanem kap superlepka u onaj "osigurac" .
- Gaginh0
Mozda su uzvadili taj deo.
Vidi pre je bilo kad ugasis auto ali ne izvadis kljuc - radio i dalje radi, volan ne moze da se zakljuca. Kad izvadis kljuc cuje se klik i radio vise ne radi, volan moze da se zakljuca. Radio posle toga mozes manuelno ukljuciti bez kontakta.
Sad kad ugasis auto gasi se i radio, ali i dalje ne moze da se zakljuca volan dok se skroz ne izvadi kljuc. Kad se izvadi kljuc ne cuje se klik i radio mozes manuelno ukljuciti bez kontakta.
Vidi pre je bilo kad ugasis auto ali ne izvadis kljuc - radio i dalje radi, volan ne moze da se zakljuca. Kad izvadis kljuc cuje se klik i radio vise ne radi, volan moze da se zakljuca. Radio posle toga mozes manuelno ukljuciti bez kontakta.
Sad kad ugasis auto gasi se i radio, ali i dalje ne moze da se zakljuca volan dok se skroz ne izvadi kljuc. Kad se izvadi kljuc ne cuje se klik i radio mozes manuelno ukljuciti bez kontakta.
-
- Banned
Pa znaci jedina razlika je u tome sto se pre radio nije gasio po gasenju auta dok se sada gasi. Uprosti malo. 

-
- Banned
Gledam ovaj moj "novi" i prilicno je klimav, nece ni on dugo. Samo da rezimiram: ti si svoj mac stavio ma OBICNO okruglo kuciste, u njega stavio cip a ostali hardver, za otkljucavanje je ostao u starom Hyu kucistu i sada otvaras na njega a palis na obicni ? Da li sam dobro razumeo ? U svakom slicaju, moguce je ovaj mac spojiti sa nekim obicnim kucistem ?havijer napisao:Meni je pukao dva puta ključ na tom istom mestu. Slepci slepački. Naručio iz kine celokupno kućište i mač stavio na njega.
Ja sam naručio dva nova kućišta sa aliexpressa i sa tih kućišta skinuo ovaj zglob u koji naleže mač od ključa. Taj zglob sam zamenio na oba kućišta i stavio u taj zglob dva mača koji su mi bili ispali jer u suštini zglob taj puca i zbog toga ispada mač.
Što se tiče običnog ključa oni su mi to u sklopu garancije završili tako da ne znam koliko košta. Znam da su morali da mi ukodiraju ključ da bih mogao da palim auto preko njega. Poslao sam ti sliku kako izgleda ključ.
Što se tiče običnog ključa oni su mi to u sklopu garancije završili tako da ne znam koliko košta. Znam da su morali da mi ukodiraju ključ da bih mogao da palim auto preko njega. Poslao sam ti sliku kako izgleda ključ.