Grčka
Re: Grčka
Do Soluna put je isti, onda ides ili kroz industrijsku zonu pa na obilaznicu ili komplet obilaznicom, moja preporuka je kroz industrijsku zonu.
Posle samo pratis putokaze za Chalkidiki, ide se dosta brzo auto put je u pitanju do samog Halkidikija.
A tvoje odrediste Nea Potidea je prvo kad stupis na Kasandru tj. prvi prst.
Posle samo pratis putokaze za Chalkidiki, ide se dosta brzo auto put je u pitanju do samog Halkidikija.
A tvoje odrediste Nea Potidea je prvo kad stupis na Kasandru tj. prvi prst.
Juce sam stigao u Hanioti, kod nas je put bas lagan za voznju, deonica oko Vranja bas fina, u MK ima delova sa samo jednom trakom koja radi, ima policije koja pakuje, na ulazak u GR cekao oko 30 i kusur minuta. Put u GR standardan, azilanata nema, a na Kasandri su produzili autoput, tako da se jos brze stize, sada postoji i jedan kruzni tok i pravo se ulazi u Kaliteu, i onda na semaforu desno, znaci ne ide se kroz Nea Fokeu, sjajno...
Putarina u MK ista cena (razlicita u denarima i evrima), ako date evre vracaju kusur sada u denarima, svake godine neka nova fora, kao ne moze u evrima kusur, a posle se placa tim denarskim kusurom, sto mu dodje i jeftinije.
Gorivo, dizel u MK 50 denara, u GR Shell V-Power od juce na popustu 1,058 evra (Nea Moudania).
Suncano, toplo, juce kada sam stigao popodne 38-39C, voda odlicna, u Haniotiju veci deo plaze je sada bez lezaljki, koje su inace naplacivali klot, bez pica.
Ostale cene iste kao prosle godine koliko se vidi
Putarina u MK ista cena (razlicita u denarima i evrima), ako date evre vracaju kusur sada u denarima, svake godine neka nova fora, kao ne moze u evrima kusur, a posle se placa tim denarskim kusurom, sto mu dodje i jeftinije.
Gorivo, dizel u MK 50 denara, u GR Shell V-Power od juce na popustu 1,058 evra (Nea Moudania).
Suncano, toplo, juce kada sam stigao popodne 38-39C, voda odlicna, u Haniotiju veci deo plaze je sada bez lezaljki, koje su inace naplacivali klot, bez pica.
Ostale cene iste kao prosle godine koliko se vidi
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Da, te sitne cake nismo pomenuli. Nisam siguran, ali valjda je 1.5 evra ili 80 denara na dve rampe, a na jednoj 60 denara.
Ja placam karticom, tako da nisu mogli da mi uzmu tu sicu.
Ja placam karticom, tako da nisu mogli da mi uzmu tu sicu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Znaci ti si jedan od tih koji prave red zbog placanja karticom

Sent from my iPhone using Tapatalk

Brzine idu u H-a !!!

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mislim da su 60 - 80 - 60 putarine ili u evrima svaka 1,5 evra, 1 evro je 61 denar.
Pogledaj Alvirkovu emisiju SAT patrola Halkidiki na Youtubu iz 2014 ili 15 imaš detaljno objašnjeno za svako skretanje.mige.kv napisao:Rezervisao sam letovanje u Nea Potidei, prvi prst Halkidikija.
Putovaću kolima, ali do sada nisam putovao u tu nregiju, jer sam stalno letovao u okolini Leptokarije.
Interesuju me iskustva u putovanju, pa ako je neko u skorije vreme išao neka kaže svoje utiske
Pozdrav
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Haha, ne pravim je ja, bas suprotnoDay Walker napisao:Znaci ti si jedan od tih koji prave red zbog placanja karticom![]()

- Day Walker
Mene smara sto sad moram da unosim pin kod nas. Ranije samo provuce i aj cao.
Prosle godine sam 10min stajao dok je cekao autorizaciju (prva naplatna u Srb kad se ide iz Grcke). Ovi popizdeli iza a ja sta cu.. Cutim i cekam da sistem proradi
Prosle godine sam 10min stajao dok je cekao autorizaciju (prva naplatna u Srb kad se ide iz Grcke). Ovi popizdeli iza a ja sta cu.. Cutim i cekam da sistem proradi

Brzine idu u H-a !!!

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ne bih znao šta je bliže moru, osim Agios Nikitasa koji je krcat, a i realno previše severno mi je...Kabal napisao:Super je Lefkada, nadam se da kolima idete. Nije bilo nesto blize moru da se nadje?
TT
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Day Walker
Uh ja za 20ak dana na Lefkadu, jedva cekam.
Brzine idu u H-a !!!

- Day Walker
Vazi se 
Mislim da cu izumreti do plaza, al bolje sad dok sam mlad i dok devojka ima razumevanja
Posto ne prosto zacudilo da je spomenula Lefkadu ove godine.

Mislim da cu izumreti do plaza, al bolje sad dok sam mlad i dok devojka ima razumevanja

Posto ne prosto zacudilo da je spomenula Lefkadu ove godine.

Brzine idu u H-a !!!

- Day Walker
Pa znam da do nekih ima da se spustas pesaka po 10-15min. A zna se ko sve mora da nosi 

Brzine idu u H-a !!!

- Day Walker