Idem uskoro na Rodos, avionom, znači nema auta.
Hoću li imati problema ako budem hteo da iznajmim auto a nemam medj. voz. dozvolu, tj imam je ali je istekla odavno?
edit: nisam siguran da li je ovo pravo mesto za temu, ali pošto ja mvd ionako neću vaditi nek ostane ovde da se posle raspitam i o rent a kar agencijama na samom ostrvu.
Živo me zanima kolko košta u Grčkoj ako tamo kažu moraš da platiš prevod dozvole. S obzirom da ova naša plastična sa čipom ima sve napisano i na engleskom, verovatno se lako i brzo prevodi na grčki. A ne mogu da ne pomislim da ovi što su nam pravili dozvole namerno nisu ubacili i francuski i onda nam mvd ne bi bila potrebna i ne bi mogli da nam uzimaju harač za istu.
jaksa napisao:Idem uskoro na Rodos, avionom, znači nema auta.
Hoću li imati problema ako budem hteo da iznajmim auto a nemam medj. voz. dozvolu, tj imam je ali je istekla odavno?
edit: nisam siguran da li je ovo pravo mesto za temu, ali pošto ja mvd ionako neću vaditi nek ostane ovde da se posle raspitam i o rent a kar agencijama na samom ostrvu.
Ja sam prosle godine izvadio, ne seam se da li su mi rekli da ne treba jer sam je odmah pokazao, ionako traje 3 godine, nije mi neki trosak 1.000 po godini letovanja. Gde ces biti smesten na Rodosu u gradu ili...?
za nedelju dana idem u Atinu. Prvi put tu relaciju avionom, ali me tamo cekaju kola. A desetog idem na Keu, pojma nemam kako je, trajekt ide iz Lavria, ne iz Pireja.
Ja sam bio smesten u gradu, obisao sam nekoliko rent-a-car agencija i ovi su bili osetno povoljniji od ostalih http://www.holiday-tours.gr/
Iznajmili smo Vitaru, cenkanje se podrazumevalo, mislim da je osiguranje pokrivalo sve osim guma.