Novi peh - kljuc !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Novi peh - kljuc !
Rekao si da ti je cip prepakovan u kuciste novog, obicnog kljuca, zato me sada zbunjuje zasto su ti opet kodirali ?
Ti si znaci kupio ovo:
http://m.aliexpress.com/item/3246765172 ... sitedetail
I zamenio si samo zglob ? Kako, rastavio si svoje kuciste i to novo, skinuo sa novog zglob, stavio ga na staro i na njega nabio mac ? Kako si skinuo mac sa novog i stavio ga na staro posto postoji onaj sitni osigurac ? Puklo ti je i posle toga pa od tada imas obican kljuc ?
Teoretski, ukoliko se nareze mac na slici i prebaci cip, sve ce raditi ?
Ti si znaci kupio ovo:
http://m.aliexpress.com/item/3246765172 ... sitedetail
I zamenio si samo zglob ? Kako, rastavio si svoje kuciste i to novo, skinuo sa novog zglob, stavio ga na staro i na njega nabio mac ? Kako si skinuo mac sa novog i stavio ga na staro posto postoji onaj sitni osigurac ? Puklo ti je i posle toga pa od tada imas obican kljuc ?
Teoretski, ukoliko se nareze mac na slici i prebaci cip, sve ce raditi ?
Nije mi čip prepakovan u običan ključ nego su mi oni dali u okviru garancije običan ključ sa čipom i onda se preko dijagnostike mora omogućiti da se preko tog novog ključa automobil startuje.
Zglob sam zamenio a onaj nenarezani mač sam izvadio tako što sam uzeo iglu i čekićem udarao preko igle u osigurač, tako sam izvadio osigurač, nakon toga mač nakon toga stavio moj narezani mač i vratio osigurač. Imaš na youtube kako sve to treba uraditi.
Pukao mi je prvi original ključ i tada sam dobio u okviru garancije običan ključ bez daljinskog otkljucavanja. Tada sam koristio običan ključ za startovanje automobila.
Nakon toga sam dobio rezervni ključ original jer sam isplatio lizing. Tad sam počeo da koristim njega. Slomio sam ga posle godinu dana. Nakon toga sam naručio dva kućišta, zamenio zglobove, mačeve ali ih ne koristim da ih opet ne bih slomio jer postoji mogućnost da onda celokupan automobil završi u kanalu
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Zglob sam zamenio a onaj nenarezani mač sam izvadio tako što sam uzeo iglu i čekićem udarao preko igle u osigurač, tako sam izvadio osigurač, nakon toga mač nakon toga stavio moj narezani mač i vratio osigurač. Imaš na youtube kako sve to treba uraditi.
Pukao mi je prvi original ključ i tada sam dobio u okviru garancije običan ključ bez daljinskog otkljucavanja. Tada sam koristio običan ključ za startovanje automobila.
Nakon toga sam dobio rezervni ključ original jer sam isplatio lizing. Tad sam počeo da koristim njega. Slomio sam ga posle godinu dana. Nakon toga sam naručio dva kućišta, zamenio zglobove, mačeve ali ih ne koristim da ih opet ne bih slomio jer postoji mogućnost da onda celokupan automobil završi u kanalu

Ne znam to jer to kod mene nije rađeno.Ogi napisao: Teoretski, ukoliko se nareze mac na slici i prebaci cip, sve ce raditi ?
-
- Banned
Narucio sam i ja 1kom sa ebay-a.
Po redu voznje stici ce kada budem na moru. Sta se desava ako neko ne pokupi u roku od tih par dana kako pise na onom listicu ?

Listić ostave ako ne mogu da ubace u sanduče.
Ali tebe će carina zvati koliki si maler
TT
Ali tebe će carina zvati koliki si maler

TT
-
- Banned
Mislio sam sta urade sa nepodignutom postom ? Jedino ako stigne ranije ili ako moze cale za mene duzme. Ali zanima me generalno.
Trrebalo bi da vrate nazad pošiljaocu.
Ovo tvoje pretpostavljam da staje u kovertu. Ubaciće kovertu u sanduče i to je to.
Ovo tvoje pretpostavljam da staje u kovertu. Ubaciće kovertu u sanduče i to je to.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ne moze neko da uzme umesto tebe, traze licnu tamo.
Meni uvek ubace te koverte u sanduče.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Banned
Stigao mi iz Kine za 2$. 

- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Mom ćaletu se isto nedavno desio peh sa ključem.Otišao čovek iz N.Sada u Beograd da se nađe sa nekim svojim kolegama i otišli u neki restoran na zajednički ručak.U jednom momentu ovaj moj pođe do auta da nešto uzme,kad eto ti đavola,nema u džepu ključa od auta.Da skratim šta se sve u međuvremenu idešavalo,donese mu sestra rezervni ključ.Jedino što je ćale morao da stražari pored auta jer se plašio da neko pogrešan ne pronađe ključ i odveze auto,Beograd je čudo
.Elem,zbog probušenog džepa na pantalonama upropastio je sebi ostatak dana i iscimao pola porodice oko pronalaženja i dovoženja rezervnog ključa.Nakon par dana otišao je kod jednog od najpoznatijih ključara u NS-u i ovi su mu napravili novi ključ (skakavac) za Forda Focusa (2010 god.) za čitavih pola sata i to zadovoljstvo ga je koštalo 120€.
Послато са LG-D802

Послато са LG-D802
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Na Fordu se kodira uz pomoć auta. Kljuc sa elektronikom je 20-30€ i samo treba neko da ga nareže.