Sport
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Sport
Komentator na hrt-u je bio urnebesan kod onih njihovih sansi pre gola
(a posle ko popisan).

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Hrvatski selektor je poluamater, daleko ispod nivoa ekipe. Jako loše je vodio ekipu, pogrešno menjao, kasno menjao, kasno krenuo da stiska...
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Hrvatska je zaslužila da prođe dalje. Portugal kao ekipu u poslednjih par godina i ne gotivim nešto.
Irci ispadođe od Senegala...
Inače, kako vreme prolazi tako me sport manje zanima. Sećam se kao klinac sam znao petroke cele NBA lige, fudbal pratio nešto manje ali takođe sam "sve znao". NFL kada je počeo da se popularizuje na ovim prostorima pratio stalno. Hokej, NHL oduvek mi je bio zanimljiv.
Sada... Ide neka fudbalica, ja se smorim posle 5min. Igra se neki derbi prvenstva a ja radije gledam dokumentarac na nekom od drugih kanala.
Irci ispadođe od Senegala...
Inače, kako vreme prolazi tako me sport manje zanima. Sećam se kao klinac sam znao petroke cele NBA lige, fudbal pratio nešto manje ali takođe sam "sve znao". NFL kada je počeo da se popularizuje na ovim prostorima pratio stalno. Hokej, NHL oduvek mi je bio zanimljiv.
Sada... Ide neka fudbalica, ja se smorim posle 5min. Igra se neki derbi prvenstva a ja radije gledam dokumentarac na nekom od drugih kanala.
Pozdrav
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Delim mišljenje Skuderija, potencijala imaju samo ne znaju gde se sakrio izgleda

Tja, a baš sam se obradovao kad su poveli, šteta i žao mi je njihovih navijača zaista ih poštujem.7footer napisao: Irci ispadođe od Senegala...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
200?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Da, bas dosta suteva imaju. Zanimljiva je utakmica, nadam se da Madjari nece izjednaciti.