Egzotični automobili na našim ulicama
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Holandija. Kod njih g63 je 280k eura.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Moze biti i Brabus verzija.Floyd napisao:Jedino ako je blindiran. G65 je 280k.passenger napisao:Kad je drugar kupovao njegov Benz, u tom trenutku je bio G65 u salonu, spreman za vlasnika koji ima 450 k eura
U CG je covek iz BD kupio G klasu Brabus za 400.000e, a bila je u Mercedesovom salonu oko mesec dana, cak su snimali i emisiju o tom autu.
Inace vlasnik tog auta je zaljubljenik u Mercedes i sada poseduje S63AMG Coupe, S Maybach, "obicni" G63AMG i taj G brabus, a po njegovim recima ovog leta mu stize G 6x6 Brabus.
- passenger
Moguće i da je 65 brabusko
Floyd napisao:Ja sam izneo svoje mišljenje. Sumnjam da je nekom za offroad potreban benzinac od 500ks koji do 100 stiže za 5s.HKS napisao: Čekajte, vrhunska offroad mašina je bacanje para a LaFerrari npr nije bacanje para?
Više sam mislio na G500 4x4^2. G63 je kao neki harley davidson.
Impresionira ubrzanjem, a možeš i tamo gde je loš put. Za takvo nešto moraš biti ljubitelj toga.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Moje poštovanje za tog čoveka, sjajna kolekcijagoblin napisao:Moze biti i Brabus verzija.Floyd napisao:Jedino ako je blindiran. G65 je 280k.passenger napisao:Kad je drugar kupovao njegov Benz, u tom trenutku je bio G65 u salonu, spreman za vlasnika koji ima 450 k eura
U CG je covek iz BD kupio G klasu Brabus za 400.000e, a bila je u Mercedesovom salonu oko mesec dana, cak su snimali i emisiju o tom autu.
Inace vlasnik tog auta je zaljubljenik u Mercedes i sada poseduje S63AMG Coupe, S Maybach, "obicni" G63AMG i taj G brabus, a po njegovim recima ovog leta mu stize G 6x6 Brabus.

Ma ima taj jos svasta, 2 Rolsa od kojih nijedan nema na satu preko 500km, Astona, Bentley.... ali bas voli Mercedes.
- passenger
G63 jako ubrzanje, na autobahnu malo brži od moje Kije 

Nisam rekao maksimalna brzina već ubrzanje. A pretpostavljam da je u tom autu "doživljaj" tih 210kmh.
E sa ovim se slazem i bas sam nedavno od vlasnika G klase cuo jako slicno poredjenje.HKS napisao: G63 je kao neki harley davidson.
Posto ja generalno nisam ljubitelj G klase i iskreno nije mi jasno sta ljudi vide u njoj ako ga vec ne koriste za off road a ne koriste je u 99% slucajeva.
Drugar koji ima G350 star 14 godina, iznosi sledecu teoriju.
Kupis Harley Davidson i bukvalno celog zivota imas vrhunski motor, koji nikada neci izaci iz trenda, koji maticna fabrika nikada nece da "usere" novim modelima, koji ce uvek uz odredjenu kastumizaciju i adekvatno odrzavanje izgledati kao da je upravo izasao iz salona, za koji uvek moze da kazes da imas top motor, koji ce i posle decenija starosti da drzi jaku cenu, koji pored svega ima svoju pricu, istoriju, donosi ti odredjeni imidz, pojavu.....
E sad sve to preslikaj na automobile i videces da je jedini auto koji tu to pruza G klasa.
I stvarno njegova G klasa izgleda bukvalno kao da je juce sisla sa proizvodne trake.
On redovno prati kozmeticke korekcije koje fabrika izbacuje i uvek kupuje nove branike, blatobrane, pragove, felne, nekakve LED stopove i trake... ceo auto mu je prepakovan u AMG body kit poslednje verzije.... cak je nedavno imao malo ozbiljniju investiciju posto mu je prepakivao kompletan enterijer od nove verzije, posto je njegov star vec 14 godina i samo za taj enterijer kaze da je malo skuplje ulaganje a sve ostalo da nije nista strasno.
I kad pogledam, covek je stvarno upravu. On vozi 14 godina star auto koji i sada ima pojavu kao potpuno nova verzija apsolutno bez ikakve razlike i 1%.
A jedini krpniji zahvat koji je imao na njemu jeste taj enterijer, a ni to nije morao.
Isto mu auto nenormalno drzi cenu, donosi odredjeni imidz i pojavu... a to moze samo G (iako ga ja i dalje ne volim)
Nema potrebe da vredjas g klasu sa takvim poredjenjem 

- passenger
Znam da nisi rekao, samo sam dodao, opusti seHKS napisao:Nisam rekao maksimalna brzina već ubrzanje. A pretpostavljam da je u tom autu "doživljaj" tih 210kmh.

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Bez dizela nista
taj auto covek stvarno treba da voli da bi ga kupio. Postujem g klasu, ima bas jaku opremu ali se generalno ne osecam opusteno u tim dzipovima.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Next, jel si ga mozda video kod FON-a? Tamo je parkiran skoro svaki dan, tacnije malo iznad, kod restorana.
Jok, na Bezanijskoj kosi.
Koliko je lep ovaj plavi Macan. I to dizlo
Koliko je lep ovaj plavi Macan. I to dizlo