Sport
Re: Sport
Spora madjarska odbrana. Realno ovo nije bila noc za lukakua. Previse pehova je imao da bi odigrao drugo poluvreme uopste. Cim dodje trsavi odmah gol. Realno falio je taj igrac zbog brzine hazara. Isteci covek u ofsajd zamku caskom jer mu kasno dodaju. Ne znam sta ce vels da uradi ali sumnjam da ce bolje proci od madjarske. Misljenja sam da ide belgija ovakvom igrom lagano u finale. E sad da li ce tu jos bito engleska ili nemacka videcemo.
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Taktiziranje, nijedna ekipa od ovih jacih nije dala maksimum u grupnoj fazi, plus se isprobavaju razlicite taktike za dalji tok turnira. Neke reprezentacije su se malo zeznule u taktiziranju pa cemo tako danas gledati Spanija - Italija, ali dobro. 

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Imam osecaj da je ovo potez u stilu deteta kada se naljuti na igralistu ispred zgrade. Promasio je penal, verovatno bi ga prozivali, on je rekao "povlacim se". Sada umesto da bude "kriv", sada ce da ga mole da igra...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Najveći u istoriji
...on i Ronaldo ne zna se ko je veći chocker, a proglasiše ih najvećim legendama
.

- Kuzmanovic
Sta tu ima da se pominje? 29 godina i napusta reprezentaciju, toliko o njemu.Mr.Rotor napisao:Niko ne pominje Mesija i Argentinu...
- Kuzmanovic
Jbg, neko komentarise fizicki izgled a neko ljudsku stranu. 

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja Lea bas ne gotivim, moram da ga postujem ali ga ne volim. Sa Argentinom je osvojio zlato na OI u Pekingu, ima jos par medalja sa CA i WC.
Meni je neutemeljeno nazvati Messija najvecim ikada, mada, sve cesce to cujem...
Meni je neutemeljeno nazvati Messija najvecim ikada, mada, sve cesce to cujem...
Ne volim ni jednog ni drugog ali Mesi definitivno jeste najbolji fudbaler ikada...