Sport
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Sport
Od portuglaskih igrača veća je legenda i bolji igrač je bio Eusebio. Ima Portugal još boljih igrača kao igrača...ali da ne idem u detalje.
Od argentinskih igrača sigurno su veće legende i bolji igrači Maradona i Di Stefano, a i kada bi neko rekao Kempes i to ima opravdanja jer je bio svetski šamion i najbolji igrač Svetskog prvenstva.
Obojica su chockeri kojih nigde nema kada je najbitnije ili se prepadnu važnosti meča ili nemaju rešenja za postavljen sistem u odbrani. Pored toga, nijedan nije igrao u nekom slabjem timu da vidimo koliko njegova individualna igra diže ceo tim. Mesi bez asistencije odličnih igrača u Barsi nije dokazao da je tako magičan i nijedan ne čine svoj tim boljom celinom...kod Ronalda je to još gore jer on bukvalno davi ostale igrače i tera da sve bude podređeno njemu, Mesi je tu bolji.
Neka ide u Napoli, kao Maradona, pa samo sa Karekom sam osvoji dva prvenstva...neka uzmi stvar u svoje ruke kad nikom ne ide, predriblaj sve živo i daj gol kao Englezima ili daj Kaniđi pas na 60m s trojicom na leđima, pa neka se javi...a ovako kad mu neko postavu zid kao Inter u finalu Lige šamiona, vidiš bezidejno pimplanje, udara u bunker kao zunzara o zatvoren prozor i ne može da nađe rešenje, kao automat u igrici ide tamo vamo bez ideje...
Od argentinskih igrača sigurno su veće legende i bolji igrači Maradona i Di Stefano, a i kada bi neko rekao Kempes i to ima opravdanja jer je bio svetski šamion i najbolji igrač Svetskog prvenstva.
Obojica su chockeri kojih nigde nema kada je najbitnije ili se prepadnu važnosti meča ili nemaju rešenja za postavljen sistem u odbrani. Pored toga, nijedan nije igrao u nekom slabjem timu da vidimo koliko njegova individualna igra diže ceo tim. Mesi bez asistencije odličnih igrača u Barsi nije dokazao da je tako magičan i nijedan ne čine svoj tim boljom celinom...kod Ronalda je to još gore jer on bukvalno davi ostale igrače i tera da sve bude podređeno njemu, Mesi je tu bolji.
Neka ide u Napoli, kao Maradona, pa samo sa Karekom sam osvoji dva prvenstva...neka uzmi stvar u svoje ruke kad nikom ne ide, predriblaj sve živo i daj gol kao Englezima ili daj Kaniđi pas na 60m s trojicom na leđima, pa neka se javi...a ovako kad mu neko postavu zid kao Inter u finalu Lige šamiona, vidiš bezidejno pimplanje, udara u bunker kao zunzara o zatvoren prozor i ne može da nađe rešenje, kao automat u igrici ide tamo vamo bez ideje...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Starce,
Svaka ti je zlata vredna
Potpuno se razumemo, na zalost, ja mnoge majstore nisam gledao ali mislim u istom pravcu. Ok, ima Messi fenomenalnu statistiku, ali nije sve u brojevima.
Danas je moderno nekoga pre reda proglasiti najboljim jer od toga svi imaju koristi. Neki su vec skloni da Curryja proglase najboljim suterom (neki i kosarkasem) ikada. Polako ljudi, racun se svodi na kraju karijere...
CR7 i Messi su sjajni fudbaleri, sigurno najbolji u ovoj deceniji, ali ne treba preterivati sa titulama poput "najbolji ikada".
Svaka ti je zlata vredna

Danas je moderno nekoga pre reda proglasiti najboljim jer od toga svi imaju koristi. Neki su vec skloni da Curryja proglase najboljim suterom (neki i kosarkasem) ikada. Polako ljudi, racun se svodi na kraju karijere...
CR7 i Messi su sjajni fudbaleri, sigurno najbolji u ovoj deceniji, ali ne treba preterivati sa titulama poput "najbolji ikada".
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Samo je pitanje koliko će uspeti da se odmore jer su oni malo matora ekipa, a sada su se dosta potrošili. Inače, igraju odlično i jako pametno.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Dobri su, i baš takmičarski efikasno igraju.
Šta više reći kad crni i Delija navijaju zajedno za neku ekipu, gde ćeš više od toga
Ja sam na SP u Brazilu od samog početka mislio da su Nemci favoriti, ali sada ne mislim tako, ne igranjem par igrača tim Nem. deluje znatno drugačije i mislim da će ih Italijani dobiti.
Bar bi voleo
Šta više reći kad crni i Delija navijaju zajedno za neku ekipu, gde ćeš više od toga

Ja sam na SP u Brazilu od samog početka mislio da su Nemci favoriti, ali sada ne mislim tako, ne igranjem par igrača tim Nem. deluje znatno drugačije i mislim da će ih Italijani dobiti.
Bar bi voleo

he, he...preterivao sam i kad su odrali belgijance, a verovatno ću preterivati i kad izbace nemce, pa kad osvoje titulu i tako...Delija napisao:Ne preteruj
Cak sam i ja navijao za njih protiv glupih Spanaca![]()
pojma nemaš delijo, gledaj i uči se

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sere ih dobrano - oba gola su realno "frlje".
Dovoljno je da prestane da ih sere i to je to - gotovo.
Svabe ce iz pokidati ko curka glistu
Dovoljno je da prestane da ih sere i to je to - gotovo.
Svabe ce iz pokidati ko curka glistu

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Smrdljivi Englezi
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic