Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
To je auto definitivno za tebe.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ako ovo uzmeš obrn'o si igricu
Sledeće može biti samo moped 50ccm, pa ispočetka

Sledeće može biti samo moped 50ccm, pa ispočetka

Video sam ga pre par dana baš na tom istom mestu. Isto tako prljav.
Mnogo moćan auto. Želim ti da ti uspe da kombinacija i da ga sa uživanjem voziš.

Mnogo moćan auto. Želim ti da ti uspe da kombinacija i da ga sa uživanjem voziš.

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Daj mu audi a4 i dva stana i nosi 
Opaka mašina. Interesantno je da sve više vidjam starije ljude u tim RS6...poslednja tri koja sam zapasio, dva nova i jedan stariji, su vozači tipa 50,55 godina. Jedan u zgradi do mene S6, vozač oko 60 godina. nikako mi uz njih ne ide.

Opaka mašina. Interesantno je da sve više vidjam starije ljude u tim RS6...poslednja tri koja sam zapasio, dva nova i jedan stariji, su vozači tipa 50,55 godina. Jedan u zgradi do mene S6, vozač oko 60 godina. nikako mi uz njih ne ide.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ima u Beogradu jedan sivi, zena ga vozi 

Mislim da je to od vlasnika Autokomerca.
Sta je tu interesantno. Meni bi bilo cudno da se neko ispod 50 godina lozi na karavanapassenger napisao:Daj mu audi a4 i dva stana i nosi

Njegove cerke, ako sam ja dobro razumeo po pricama.Mr.Rotor napisao:Mislim da je to od vlasnika Autokomerca.
Gobline, ekstra je oprema u tom rs6, uzimaj to odmah

Samo racunaj da ti nije mnogo jeftiniji od s63 za voznju.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
Ovde Porsche kabriolete voze sede glave, ali uvek...Tek su u tim godinama uspeli da zarade za kola za zezanje...passenger napisao:Daj mu audi a4 i dva stana i nosi
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Aco Pejovic likes this 

- passenger
Čudno mi je da voze V8T i voze sporije od svih u saobraćaju. Biciklom ih prestižem (jednog pre par dana).Scuderia napisao:Sta je tu interesantno. Meni bi bilo cudno da se neko ispod 50 godina lozi na karavana
Šta ti je tu čudno?
Meni je čudnije kad vidim nekog kozojeba koji divlja sa Astrom G i rizikuje kaznu koja je daleko skuplja od auta koji vozi.
Meni je čudnije kad vidim nekog kozojeba koji divlja sa Astrom G i rizikuje kaznu koja je daleko skuplja od auta koji vozi.
- passenger
Znam da su puni para i da mogu da voze šta hoće, ali mi ne ulazi u glavu da uzimaju V8T i prosečna brzina na autoputu im je 110 km/h. Za njih je 3.0T super odnos potrebe/cene.
Juče mi priča komšija, njegov drug vozio 200 km/h na autoputu, to je 80 preko ograničenja. Ode vozačka, ode auto na doboš, 7-8k chf kazna. Sad valjda juri da ga kupi nazad na aukciji
Juče mi priča komšija, njegov drug vozio 200 km/h na autoputu, to je 80 preko ograničenja. Ode vozačka, ode auto na doboš, 7-8k chf kazna. Sad valjda juri da ga kupi nazad na aukciji

Možda često idu do Nemačke.