Crna Gora kolima
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Crna Gora kolima
Ove reči koristim jer sam se setio koliko se supruga uplašila puna puta. Nešto na brzinu isplanirali more dok smo bili u Srbiji, reko aj CG tu sedam dana neplanirano i s obzirom da smo prešli oko 700 km samo po Crnoj Gori, imali smo 50 puta situacija gde joj je preselo letovanje. Bila je srećna kad smo napustili CG i razumem je.
Ja sam manje više navikao na to, ali ruku na srce, nisam očekivao da su toliki divljaci u vožnji. Meni se noge oduzele par puta.
Ja sam manje više navikao na to, ali ruku na srce, nisam očekivao da su toliki divljaci u vožnji. Meni se noge oduzele par puta.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Mislim da je ovo, generalno, balkanski sindrom i nije samo specificno za CG.
Nasi vozaci tesko da su ista kulturniji i normalniji.
Nasi vozaci tesko da su ista kulturniji i normalniji.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Jesu malo kulturniji. Ja sam sad imao dve situacije gde sam za dlaku izbegao sudar. Pretiču preko pune u krivini, ali je sreća što sam vozio 60-70. Da sam i ja peglao 100-120 bilo bi svašta.
Sto znam, ja kad sam u BG dosao iz CG mislio sam odje ludo voze, pogotovo kad ulazim i vozim bulevarom vojvode misica i savskom a prolaze me ostali, i policija, 50-60 preko ogranicenja lol, pa onda prolaz kroz slaviju kad je guzva, taksisti razni eeee sad sam navikao i na to i adaptirao se
Kad odem u CG lagan sam ali jeste da ima dosta samoubica sto se tice preticanja i brzine ali mozda sam navikao na to pa me ne dodiruje previse.
Kad odem u CG lagan sam ali jeste da ima dosta samoubica sto se tice preticanja i brzine ali mozda sam navikao na to pa me ne dodiruje previse.
Crna Gora, pre par dana.

Lose si parkiro ili su samo ljubomorni na golfa?
Mr.Rotor napisao:Jesu malo kulturniji. Ja sam sad imao dve situacije gde sam za dlaku izbegao sudar. Pretiču preko pune u krivini, ali je sreća što sam vozio 60-70. Da sam i ja peglao 100-120 bilo bi svašta.
To je najveci problem vozaca u crnoj gori. Putevi barem kroz kanjon su odlicni, ali u onim uzanim delovima bas pred same krivine preticu. Totalno nepotrebno i debilno. Crnogorci da prepoznaju presretace i gde ne mogu da stanu da snimaju prekrsaje i eto ti veselja. Da se lepo na tim kriticnim mestima postave kamere kao po evropi, kako bi se stesali.
Moj utisak je bas suprotan. Smatram da su vozaci u CG bolji zbog "izbrusenosti" po zahtevnim putevima gde konstantno voze. Tacno je da su agresivniji i zustriji ali bi rekao ujedno i bolji vozaci.
Isto kao sto mislim da su u BG bolji vozaci ali za gradaku voznju, jednostavno te konstntna voznja u tom cirkusu i guzvi oblikuje da se bolje snalazis od nekoga ko nije video ni kruzni tok.
Isto kao sto mislim da su u BG bolji vozaci ali za gradaku voznju, jednostavno te konstntna voznja u tom cirkusu i guzvi oblikuje da se bolje snalazis od nekoga ko nije video ni kruzni tok.
Pet dana bio parkiran na parkingu hotela, nikakav problem i onda se ovo desi poslednje vece. Ada Bojana u pitanju.ftj napisao:Lose si parkiro ili su samo ljubomorni na golfa?
TT
Strasno, nazalost stoke ima svuda.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
@grujicd do kada ces biti u CG?
Nas par sa foruma ce od 04.07. biti u CG pa ako ima raspolozenih kolega forumasa za druzenje kada vec nismo bili na skupu na Fruskoj Gori
Nas par sa foruma ce od 04.07. biti u CG pa ako ima raspolozenih kolega forumasa za druzenje kada vec nismo bili na skupu na Fruskoj Gori

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Budala ima svuda tako da ne treba generalizovati, to ti se isto moze dsiti i u BG, NS, KG...

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nismo još 100% odlučili ali možda 5. ili 6. na Durmitor na dan pa onda kući. Tako da ću teško imati vremena za okupljanje. Evo baš jutros pravimo spisak, već smo knap sa vremenom, mada je to više viđanje sa prijateljima i rodbinom nego obilazak plaža. Obišli bi Boku jedan dan, jedan dan Oblatno, skoknuli bi do Ade, jedan dan Ivanova korita, malo vodopad Niagara na Cijevnoj blizu Podgorice:ivancho napisao:@grujicd do kada ces biti u CG?