Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Ne bih baš rekao da 100k km nije ništa.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Manje-vise smesna je za "obican" Audi - da ne kazem "dizlo"Mr.Rotor napisao:Ako je normalno održavan 100.000 je smešna kilometraža. Uzimaj to, ne razmišljaj.

Ovo nije mala kilometraza za RS.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Slaba je to uteha za Allroad bitd
Nevezano za audi i egzotiku, ali imam nekog u blizini koji trazi auto i ovi sa taxija sa 400-500k km su mu ok jer to nije nista za Njemca. heh
Pa ne zezam. Ocekivanije mi je da vidim penzionere u takvom autu, nego u RS7 / M5 / M6 GC i sl. Kapiram da neko mora i ima potrebe, ali opet, vise mi ide uz stariju populaciju karavan.goblin napisao:Scudi, da li se zezas? Pricamo o RS6!
Sta ce penzioneru karavan?
Karavan pre svega sluzi za mlade roditelje.
Sent from my Sony
Karavan pre svega sluzi za mlade roditelje.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Da plodis gde hoces kad vec nemas krov nad glavom
audi stvarno lepe karavane pravi, jedina limuzina koja mi se bas svidja je a7 (bez uvlacenja u d..e). BMW obrnuta prica.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Moje misljenje je da 100.000km nije zanemarljiva kilometraza. Ja sam sahranio V8 u S8 na manje od 100.000km i pored vrhunskog odrzavanja.
Mada ne zavisi od toga nista. Usli smo u pricu ali obojica taktiziramo i drzimo poziciju prodavca iako se radi o kompenzaciji. Ne opterecujem se. Da ima ispod 50.000km bas bi zagrizao da ga uzmem, ovako necu da se zalecem al naravno da bi voleo.
Inace ne bi mi bio nikakav vikend auto vec glavni porodicni auto koji bi svakodnevno koristio, isao na put, skijanje....
Mada ne zavisi od toga nista. Usli smo u pricu ali obojica taktiziramo i drzimo poziciju prodavca iako se radi o kompenzaciji. Ne opterecujem se. Da ima ispod 50.000km bas bi zagrizao da ga uzmem, ovako necu da se zalecem al naravno da bi voleo.
Inace ne bi mi bio nikakav vikend auto vec glavni porodicni auto koji bi svakodnevno koristio, isao na put, skijanje....
Penzioneri zaziru od karavana, pogotovo crnih 

Sent from my Sony
još mu ugradiš vazdušno sa allroadagoblin napisao:Moje misljenje je da 100.000km nije zanemarljiva kilometraza. Ja sam sahranio V8 u S8 na manje od 100.000km i pored vrhunskog odrzavanja.
I 3.0 bitdi i da te Bog vidi.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
pa to obavezno, nakon što podere v8
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kad diskovi budu za menjanje, stavi ATE čelične i super mu je, kakva keramika.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Evo kako je kod mene prosao V8 4.2 360KS iz S8 na manje od 100.000km

A pre njega sam spalio 1.8T iz Audija TT, isto ispod 100.000km.
Mada kontam da je ovaj RS6 ipak znacajno izdrzvljiviji, otisla je i mehanika napred, sve je kvalitetnije... a mislim da je bi to bio sam vrhunac sto trenutno auto industrija nudi za moje potrebe. Za ono sto meni treba trenutno ne mogu ni da zamislim bolji auto od njega.

A pre njega sam spalio 1.8T iz Audija TT, isto ispod 100.000km.
Mada kontam da je ovaj RS6 ipak znacajno izdrzvljiviji, otisla je i mehanika napred, sve je kvalitetnije... a mislim da je bi to bio sam vrhunac sto trenutno auto industrija nudi za moje potrebe. Za ono sto meni treba trenutno ne mogu ni da zamislim bolji auto od njega.