Sport
Re: Sport
Čekajte, jel' BREXIT znači da hoće i Evropsko prvenstvo da napuste?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Nikada nije sramota izgubiti od Italijana, kažu ljudi.
Ovo je za mene bilo finale pre finala, volim i jedne i druge.
Dopada mi se kako igraju Italijani, nema klinaca već uigrana i maksimalno spremna ekipa.
Sada videh da nema Holandije, koji šok. Oduvek su mi bili među favoritima, čak navijao za njih pre neku godinu protiv Španije čini mi se.
Ovo je za mene bilo finale pre finala, volim i jedne i druge.
Dopada mi se kako igraju Italijani, nema klinaca već uigrana i maksimalno spremna ekipa.
Sada videh da nema Holandije, koji šok. Oduvek su mi bili među favoritima, čak navijao za njih pre neku godinu protiv Španije čini mi se.
Pozdrav
-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
Italijani odigrali pametno protiv Spanaca, dali gol na vreme i pustili spance da se igraju do 16...Sansu nisu stvorili i onda ih zakucali na kraju iz kontre...Odlicni, ja ih ne volim, kao ni Spance, ali su jako pametno i iskusno odigrali...
A Island, Island je hit za mene. Kako ljudi trce, kako zatvaraju prostor, kako pokrivaju igraca...Englezi su mogli do sutra da igraju ne bi dali gol...Nisu znali sta sa loptom...
Ne znam da li se secate, pred kraj drugog pluvremena, igraju Islandjani sa leve strane "seve", dodaju loptu u krug, po sistemu ja tebi-ti meni, i onda samo sevnu lopta na drugu stranu..:Lik je iz koraka promenio stranu, igrac utrcava i sansa...Svaka cast!!!
A Island, Island je hit za mene. Kako ljudi trce, kako zatvaraju prostor, kako pokrivaju igraca...Englezi su mogli do sutra da igraju ne bi dali gol...Nisu znali sta sa loptom...
Ne znam da li se secate, pred kraj drugog pluvremena, igraju Islandjani sa leve strane "seve", dodaju loptu u krug, po sistemu ja tebi-ti meni, i onda samo sevnu lopta na drugu stranu..:Lik je iz koraka promenio stranu, igrac utrcava i sansa...Svaka cast!!!
Ne bi to opisao ni Igor Miklja.zex napisao:pred kraj drugog pluvremena, igraju Islandjani sa leve strane "seve", dodaju loptu u krug, po sistemu ja tebi-ti meni, i onda samo sevnu lopta na drugu stranu..:Lik je iz koraka promenio stranu, igrac utrcava i sansa...Svaka cast!!!