Zanimljivi oglasi
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Zanimljivi oglasi
Preskup 130i.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
e87 generalno dobro drži cenu, a ako znaš još da su ovi 130i pravi raritet jer je u pitanju (možda i jedini) hatch u kombinaciji rwd + v6 atmo motor, cena ne čudi...
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Čudi me cena, jer za taj novac ina sa 40 kkm, tj.sa ispod 100 kkm ima za 5000e manje 
Generalno meni je 1 najbolji heč

Generalno meni je 1 najbolji heč
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Savrsen auto. Prelep je, mada vise volim da ga vidim u crnoj/teget boji.Risto napisao:Kako je lepo konfigurisan, nemam zamerke
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=2
Имам једно потпитање...
R6Risto napisao:e87 generalno dobro drži cenu, a ako znaš još da su ovi 130i pravi raritet jer je u pitanju (možda i jedini) hatch u kombinaciji rwd + v6 atmo motor, cena ne čudi...

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sta bre R6?
I6

I6

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Excuuse me! 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Realno, barem čovek ne mora da brine i misli da li je auto bio dobro održavan! 

Meni to deluje kao neka teeeeeška zajebancija. Čuj daješ ponude u koverti preko ograde. 

Na stranu koverte, stvarno deluje retardirano, ali to oko održavanja me oduvek interesovalo. Da li je stvarno tako da ih ambasade dobro održavaju, ili je pre to individualno i zavisi od ljudi koji su za to zaduženi? Meni pre deluje da može da se desi da je auto odvaljivan od života, u smislu svakog bilo briga da ga čuva u vožnji.
I još kad je ovako malo stariji auto u pitanju, za dosta stvari nema logike odvesti u ovlašćeni servis pa me ne bi čudilo ni da oni rade to negde van ovlašćenog.
I još kad je ovako malo stariji auto u pitanju, za dosta stvari nema logike odvesti u ovlašćeni servis pa me ne bi čudilo ni da oni rade to negde van ovlašćenog.
- ttaammaarraa
- Pridružio se: 28 Jun 2016, 15:09
- Garaža: Peugeot
Već vidim kako će to da izgleda ... šta kao ubaciš papirić sa cenom u kovertu i na poleđini napišeš svoj broj telefona 
Nešto slično kao kad je her Žika tražio ženu

Nešto slično kao kad je her Žika tražio ženu

Don't ask, if you won't listen
To i nije tako loše! Zamisliš na 5 minuta da si Džejms Bond i da je to neka tajna misija! 

-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
Fakticki licitacija...
Mada kada govorimo o održavanju, ja stvarno mislim da je bio idržavan, jer je to vozilo za neke zvaničnike, diplomate ili ko zna koga. Njima je bitno da u svakom trebnutku imaju maksimalno ispravno vozilo koje neće da ih izda, a verujem da oni i ne škrtare oko toga. Relano, s obzirom da je u pitanju ambasada Velike Britanije, njima pare nisu ni najmanji problem.