Računari
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Računari
Nikad nije ni imalo smisla. Dobro deluje ta RX 480, midrange cena a performanse visokobudžetne kartice.
Edit: I to sve na ispod 100W. Impresivno.
Edit: I to sve na ispod 100W. Impresivno.
Zajebite grafike i sli ovome se treba vratiti. Pravi multiplayer.
https://youtu.be/W-mr-O7_uN0
Sent from my SM-N9005
https://youtu.be/W-mr-O7_uN0
Sent from my SM-N9005
Haha, ja samo razmisljam unapred, pa ako krene da kuka za par godona kada se malo uozbilji, das 100e i tutnes jos jednu grafickuSh@rance napisao:Au brate ploču sam birao ja uglavnom po cenovnom rangu koji će moj detetu sli nemoj gledati sebe i njega od 11 godina i ovo mu je ne puna kapa nego i preliva. Dobija još grafičku i napajanje i da mi se ne obraća minim 5 godina.

Sto se tice dve graficke i iskoriscenosti, sve zavisi za sta ti treba, nekada se isplati, nekada ne. Ali je sustina da ako imas jednu, vise ces za pare dobiti alo doplatis jos jednu, nego da prodajes svoju po smesnoj ceni i kupujes neku duplo jacu.
Crossfire svakako radi blizu 100% iskoriscenosti obe graficke, sli iz druge vadi oko 70%, ako se dobro secam.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kako da znam "kvalitet" VGA kabla (povezujem TV i PC), prosli put sam kupio neki od 4m ali kvalitet je nula bodova, kao da gledam na starom monitoru sa katodnim cevima?
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
VGA na tvu je ogranicen na smesno niske rezoluzije i kvalitet.
Ako imas HDMI, povezi ga preko toga.
Kakav izlaz imas na grafickoj?
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
VGA inače nije predviđen za veće razdaljine, pošto prenosi analogni signal. Nemaš drugu opciju?
Imam plavi VGA, onaj beli što je širi od VGA (preko toga mi je monitor uvezan) ali slično izgleda, i okrugli ljubičasti. Sad ću uslikati.Xepoj87 napisao:VGA na tvu je ogranicen na smesno niske rezoluzije i kvalitet.
A preko plavog VGA sam pre povezivao TV i slika je bila dobra, samo to mi se ne da raditi jer moram onda natezati i sve uklanjati pošto je kabal dugačak 1m.

Dvi vga i svideo. Ne vredi ili povezi monitor preko belog ili tv. Ili uzmes onaj aktivni spliter pa tako da imas sta hoces gde.
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
Vidim da imas DVI(to ti je taj beli, on je digitalan, kao i HDMI). Uzmi DVI-HDMI kabl ili uzmi DVI-HDMI adapter, pa povezes preko DVI-DVI kabla, koji verovatno vec imas za taj monitor koji si prikacio, a bolje monitor vezi preko VGA ako mozes.HKS napisao:Imam plavi VGA, onaj beli što je širi od VGA (preko toga mi je monitor uvezan) ali slično izgleda, i okrugli ljubičasti. Sad ću uslikati.Xepoj87 napisao:VGA na tvu je ogranicen na smesno niske rezoluzije i kvalitet.
A preko plavog VGA sam pre povezivao TV i slika je bila dobra, samo to mi se ne da raditi jer moram onda natezati i sve uklanjati pošto je kabal dugačak 1m.
Evo ti kakav sam ja kabl koristio do pre 6 meseci:

Ako nemas ili ne zelis da platis takav kabl, uzmes adapter koji je sa jedne strane slican ovom DVI sirem(samo zenski) i sa druge isti kao ovaj HDMI.
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Šta mislite jel vredi uzimati ovo napajanje za onaj komp što sam sastavio klincu?
http://www.winwin.rs/racunari-i-kompone ... 69001.html
Dobijam ga za 40€
http://www.winwin.rs/racunari-i-kompone ... 69001.html
Dobijam ga za 40€
Koliko vidim Ima 80plus bronzu. Sasvim ok. Ne mogu sad gledati cene ako ima jos neki cm, chieftec za te pare. Ako nema onda pazari.
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
vredi
To je taman ono sto ti treba 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
To i ja uzeh, ploce su problem, da iole valjaju, kostaju 200e, ja uzeh Asus pro gaming. Procesor je i kod nas dosta pao, zato sam ga i uzeo, ne isplati se uzeti stariji 4770k. Koliko je pala cena, govori i to da je 4770 skuplji trenutno, sto je neverovatno 
Sent from my Sony

Sent from my Sony