Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Ne brže od života!

Post od Delija »

@Vladapetr
Programer, divim ti se do imbecilnosti.

srdjanyo napisao:@Delija
Vadio sam porodicu iz Jugića u sred sela.Udarili u traktor tj.u traktorsku gumu.Jugić se raspao.Naroda na ulici,si se skamenili,niko ne prilazi.Ja jedini stao.Izvukao čiču,ženu i njenu ćerku.Na licu mesta im dodao vodu,neko je već,posle moje molbe doneo stolice da ljudi sednu.
Pre 2 meseca,neki navijači sleteli kod Žablja u 5 ujutru u njivu.Video sam prizor,alarmirao policiju,prišao im.
Moju porodicu su u mom autu u lančanom sudaru udarili.Mercedes E klase u Oktaviju a ona u moju Fabiju.Ja pogledao kako mi je dete,pošto je bilo na zadnjem sedištu,zatim suprugu,izleteo napolje,porodica u Oktaviji u šoku.Žena na suvozačkom mestu zapenila i pala u nesvest.Neko od prolaznika mi je dodao vodu i ja sam je izvukao iz auta i položio na trotoar.Hitna pomoć je relativno brzo došla.
Pre par dana ispao točak na nekom kamionu,blicanjem sam obavestio vozače da je zastoj na putu.
....
Svaka cast - ovo su sve plemeniti postupci, ali nista od toga sto si naveo (tvoja akcija na dogadjaj) ni na koji nacin nije ugrozavalo tvoj zivot - ni malo.
Ne vidim zasto si uopste to navodio, tj. kako se to uklapa u kontekst price?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Srdjo, sve je to OK, i ja sam vise puta pomagao na putu.
Ali ovde je situacija da zbog pojane budale ili kretena koji na silu vozi umoran, trebas unapred da rizikujes sebe da bi njega sprecio u necem potencijalno rizicnom.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Delija napisao:@Vladapetr
Programer, divim ti se do imbecilnosti.
Mogao si da napišeš da mi se diviš do svog maksimuma, isto bi značilo ali bi lepše zvučalo ;)
I batali te kvazi lične prozivke, već sam ti skretao pažnju na to.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Prosto me zabrinjava kad razmislim koliki je onda tvoj maksimum :uf:

I nema nista "kvazi" - prozivka je direktna ;)
Poslednja izmena od Delija u 30 Jun 2016, 12:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Batalite, ključiraću vam kola.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

:D
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Otišli ste predaleko od konkretne situacije. Naravno da treba pomoći i ljudi bi trebali pomagati jedni drugima, ali kad čovek zna da je to što radi pomaganje, a ne pogoršavanje situacije.

Na snimku je izuzetno opasna situacija i veoma rizično je pokušati bilo šta. Ajde neko blicanje i sirena, to mogu i da razumem, mada mi čovek ne izgleda kao neko ko je zaspao za volanom, nego neko ko je teško pijan ili drogiran, ne zna šta radi. Više puta sam imao situaciju da trubnem nekom ko je na trenutak sklopio oči i to ne izgleda kao snimak iznad, nego se momentalno trgne i vrati u svoju traku.

Tapatalk
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

srdjanyo napisao:@Delija
Vadio sam porodicu iz Jugića u sred sela.Udarili u traktor tj.u traktorsku gumu.Jugić se raspao.Naroda na ulici,si se skamenili,niko ne prilazi.Ja jedini stao.Izvukao čiču,ženu i njenu ćerku.Na licu mesta im dodao vodu,neko je već,posle moje molbe doneo stolice da ljudi sednu.
Pre 2 meseca,neki navijači sleteli kod Žablja u 5 ujutru u njivu.Video sam prizor,alarmirao policiju,prišao im.
Moju porodicu su u mom autu u lančanom sudaru udarili.Mercedes E klase u Oktaviju a ona u moju Fabiju.Ja pogledao kako mi je dete,pošto je bilo na zadnjem sedištu,zatim suprugu,izleteo napolje,porodica u Oktaviji u šoku.Žena na suvozačkom mestu zapenila i pala u nesvest.Neko od prolaznika mi je dodao vodu i ja sam je izvukao iz auta i položio na trotoar.Hitna pomoć je relativno brzo došla.
Pre par dana ispao točak na nekom kamionu,blicanjem sam obavestio vozače da je zastoj na putu.
....
Ako auto ne gori, i ako povredjeni nisu npr bez svesti tako namesteni da bi se ugusili, ako nema neko krvarenje koje bi moralo da se prirucno zaustavlja - nemoj da insistiras ih vadis.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

To je prva stvar koju ti kazu na kursu prve pomoci - mozes da napravis daleko vise stete od koristi.
Полицајац192
Reactions:
Pridružio se: 01 Jan 2016, 17:52

Post od Полицајац192 »

Свако ко не би звао полицију због возача као на снимку је за мене идиот. Неко је написао да је звао полицију због пијандуре код Краљева и да нису реаговали... Зар ро значи да ако једна станица није реаговала, да ни једна друга станица полиције неће реаговати...

У таквој ситуацији као на снимку, најбоље је позвати одмах полицију, евентуално блицати или свирати возачу испред у нади да ће стати, али претицати и покушавати заустављање возача је веома ризично.ћ и не треба покушавати. Ја бих лично претекао возача и возио бих испред њега сто-двеста метара и свирао и махао људима да се склоне.
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Ja sam pričao o tome kao o negativnom primeru. Sledeće godine u Čačku su pravovremeno reagovali. Moje je da prijavim slučaj, dali će oni reagovati i zašto hoće ili neće to je na njima.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Ja sam vozio u gradu iza vidno pijanog vozaca Golfa 2... April, 2011. godine. Keva mi je bila u bolnici, bio sam sav nikakav i naspanovan i jos onda vidim idiota sta radi u sred grada. Sreli smo se kod Riblje pijace i vozili smo iza njega dok je zena bezuspesno pokusavala da dobije policiju... Video sam da je stao ispred kafane u ulici Filipa Visnjica, odveo sam zenu kuci i vratio se nazad. Cekao sam pola sata u kolima dok nije krenuo, potom ga pratio do neke stamparije u Djordja Rajkovica sto je komsiluku, prakticno na sto metara od kafane... Parkirao sam se u Bele njive i otisao do kola, a ono vrata otklucana i kljucevi u bravi. Otvorio, uzeo kljuceve i otisao. Sutradan sam ih bacio u Dunav, sve sa jos 5-6 kljuceva na privesku. Kakva policija... nista dok ne uzmes stvar u svoje ruke.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Svaka cast :kezo:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

+1
:-)

t
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Tripovao sam se jer sam sutradan, prosavsi pored "mesta zlocina" video da stamparija ima kameru na ulazu, ali nikad nista.
Odgovori