Pih, što ste takvi, stučem bar 1/5 kilometraže na benzinu , dobro je po ceo benzinski sistem. Nije dovoljno samo paliti na benzin i sve ostalo voziti na plin
havijer napisao:Bukvalno taj trip, nestane plina i voziš na benzin do pumpe i kao strašno, voziš na benzin, bacaš pare... A neko vozi svaki dan na benzin
U CG uveliko vlada vjerovanje da je plin za kuvanje i ko stavlja u auto je bas sirotinja pa ih zato necete puno vidjet. Ima nekih novih auta sa njim, al malo, dosta starih raga ili dzipova velikih i treca kategorija ljudi sto se kunu u plin pa ga stavljaju u sve zivo sto kupe.
Ja stekao utisak da je samo dizel društveno prihvatljiv. Pa makar bio A8 koji neće ići 100km dalje od Podgorice. Benzin je tu samo za stare Zastave i Golfove i ponekog izroda koji kupi novog benzinca i sa kim uskoro niko ne priča.
Pazi, Crnogorac dodje i spominje sirotinju koja sipa plin i ljude trece kategorije, te kaze kako je to tako u celoj Crnoj Gori, ti ga ne ispravis, sto znaci da se slazes, sto dalje znaci da je istina da se tamo tako kategorizuju ljudi, sto je necivilizovano, varvarski, dziberski, seljacki, sacuvajmebozeisakloni-sticki, nazovi to kako hoces.
A onda nauci sta su predrasude.
Kada neko nesto prokomentarise na osnovu iznetih cinjenica, to nije predrasuda. Imas Wiki, pa se informisi.
Jel sada shvatas koliko je glupo to sto nisi skapirao ono sto sam ja napisao i koliko je glupo sto nisi ti ispravio svog zemljaka i rekao da to nije u redu, nego nastavio pricu u tom smeru?
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ti si celu naciju okarakterisao kao necivilizovanu na osnovu primera koji je izneo jedan clan na forumu.
Jel stvarno mislis da po takvom nacinu kategorisanja mozes naci i jednu jedinu naciju koju ne mozes naci slicu zamerku i nalepiti istu etiketu? I jel stvarno smatras da je to OK?