Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Pre neko vece kumu izgreban Passat b7, drugaru C3 stari o jos jedan auto od komsije-sto se zna. I to do lima od zadnjeg stopa do fara. Stajali uredno parkirani na parkingu paralelnim sa putem. Sve ZR table. Igrom slucaja drugar neki ima lokal i kameru bas gde je bio C3 i kad su premotali snimak vide 3 klinca. A veceras ih uhapsili jer su ulrali nekom coveku stvari. Klinci 7, 9 i 11 god
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:

E sad roditelji da plate i stetu i kaznu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Ovo nisu klasični gastarbajteri već kulturni i obrazovani ljudi. Uz to su vrlo prijatni i širokih shvatanja.Floyd napisao: Ja još nisam naleteo na Švajcarce iz lovačkih priča naših gastarbajtera. Ako ko gleda svoja posla, to su oni.
Taj očigledno nije gledao svoja posla. Zašto je se poneo tako jadno i bljutavo?
Neće, ali će ti se kiselo smešiti, praviti da je sve OK a onda te kurvinski prijaviti za svaku sitnicu. Možda sada preterujem ali preteruješ i ti da je u SRB grebanje nacionalni hobi.Floyd napisao: Ovde ti niko neće overiti kola ključem iz ljubomore. To je u Srbiji nacionalni hobi.
Naravno da hoću. Zemlja u koju je dobrodošao svako ko želi biti Amerikanac. Zemlja gde te neće smatrati "nižom rasom" i večito omalovažavati. A ne kao pojedini kojima su puna usta demokratije a ustvari su isti kao što su bili na vlasti 1939-1945Floyd napisao: Najbolje od svega je da navodiš USA kao pozitivan primer za nešto![]()
dag81
Strašno. Ništa grđe od propale omladine.
Pozdrav
- Delija
- Kontakt:
7, 9 i 11 godina nema bas nikakve veze sa "omladinom". To su deca.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Sto je najgore skoro nemoguce tu naplatiti stetu, jedino privatno da se parnicis sa roditeljima.
Da ne kazem sto maloletnici manje vise mogu da rade sta hoce, nedodirljivi pred zakonom ptakticno.
Послато са GT-N7100
Da ne kazem sto maloletnici manje vise mogu da rade sta hoce, nedodirljivi pred zakonom ptakticno.
Послато са GT-N7100
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Nema raditelja. :/Delija napisao:
E sad roditelji da plate i stetu i kaznu.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Roditelje kojima je Farma bitnija od odgoja dece admin. zabrana na platu u protivvrednosti stete, pa da vidimo kad ce opet...ali dzabe, pusti snovi...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Kada u tim godinama rade to što rade, šta mislite kakvi li će tek biti kada odrastu?
Vaspitno-popravni domovi tu ne mogu ništa, tuga.
Vaspitno-popravni domovi tu ne mogu ništa, tuga.
Pozdrav
Ne znam zašto se poneo tako ali ne znam ni zašto bi nekom radio auto dok se pakuje. Možda je neko popizdeo od buke. U Srbiji bi ga psovali a ovde ne smeju.7footer napisao:Zašto je se poneo tako jadno i bljutavo?
Bilo nekad. Evropa je danas pojam tolerancije i demokratije za svetskog policajca.7footer napisao: Naravno da hoću. Zemlja u koju je dobrodošao svako ko želi biti Amerikanac. Zemlja gde te neće smatrati "nižom rasom" i večito omalovažavati.
- Delija
- Kontakt:
Kakve buke?Floyd napisao:Ne znam zašto se poneo tako ali ne znam ni zašto bi nekom radio auto dok se pakuje. Možda je neko popizdeo od buke. U Srbiji bi ga psovali a ovde ne smeju.7footer napisao:Zašto je se poneo tako jadno i bljutavo?

U toj Svici si i ti puk'o nacisto

Od motora.
I rekao sam "možda" jer ne znam ni da li se to desilo a kamoli kako se desilo.
Nemaju Švajcarci pametnija posla nego da svi do jednog sede pored prozora, snimaju šta se dešava i drukaju.
Btw, ja sam jedan od retkih naših ljudi (koje poznajem) ko je platio kaznu za to. Niko me nije prijavio već me je patrola snimila. Nisu mi ništa rekli kad su prošli prvi put kroz naselje ali kad su se vratili posle 5 minuta, stali su i kaznili me.
I rekao sam "možda" jer ne znam ni da li se to desilo a kamoli kako se desilo.
Nemaju Švajcarci pametnija posla nego da svi do jednog sede pored prozora, snimaju šta se dešava i drukaju.
Btw, ja sam jedan od retkih naših ljudi (koje poznajem) ko je platio kaznu za to. Niko me nije prijavio već me je patrola snimila. Nisu mi ništa rekli kad su prošli prvi put kroz naselje ali kad su se vratili posle 5 minuta, stali su i kaznili me.
Poslednja izmena od Floyd u 03 Jul 2016, 23:47, izmenjeno 2 puta ukupno.
+ zagadjujes okolinu. Meni je jedan nemac kenjao u italiji za to, nisam verovao al ima smisla.
I šta leti, moraš da sedaš u rernu?
- Delija
- Kontakt:
Ne valja ni nasa anarhija, ali to je proseravanje.
Ne nego ćeš svaki put da startuješ auto i da odeš na piće dok se on rashladi