Audi Q7 2015
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: A7 BiTDi Quartz Grey
Meni je malo legao vec, nije mi tako ruzan kao u startu.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Q7 novi je bas njaaah, nit smrdi nit mirise. Eno ga kod Ekonomije nov, cakli se ko pasje moodo, lepa svetla koza al bas je geox fazon mnogo.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
+1HKS napisao:Pa Mercedesa
Sent from my m2 using Tapatalk
Xepoj approves that.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Meni je Q7 bio bzv kad je izasao. Medjutim kada sam video beli S-line i posle se vozio u istom promenio sam misljenje za 180 stepeni. Najtise i najudobniji automobil u kojem sam se do sad vozio. A vozio sam se u dosta njih. Proca mi prijatelj koji je vozio dosta SUV da dok se vozi takodje oseca se da je lagan kao automobil, tako i ide a tako i trosi. Jos za 7 osobe ... Hmmm ... Interesantno.
Rotore ajde jos te pragove i vodi to zajedno sa zadnjim branikom da ti ofarbaju kako treba. Neverovatno teska boja za pogadjanje.
Rotore ajde jos te pragove i vodi to zajedno sa zadnjim branikom da ti ofarbaju kako treba. Neverovatno teska boja za pogadjanje.
Verujem da be Q7 extra auto ali nista ne moze da promeni cinjenicu da izgleda kao kontener sa 4 velika tocka.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
A kako izgleda bmw 5 gt?Laki021 napisao:Verujem da be Q7 extra auto ali nista ne moze da promeni cinjenicu da izgleda kao kontener sa 4 velika tocka.
Umetnicko delo!
Poslednja izmena od Laki021 u 04 Jul 2016, 11:39, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ko mala deca, ko da sam ja ikada rekao da je GT lep auto, sto ne menja cinjenicu da je Q7 kao kontener....
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Meni je q7 cak jako lep (mocan svakako) dok ga gledas direktno ispred ili iza, ali iz uglova je skroz nezgrapan.
5gt mi takodje nije toliko ruzan sam po sebi, nego je bas sakat u poredjenju sa f10 koji mi je savrsen vizuelno.
Послато са GT-N7100
5gt mi takodje nije toliko ruzan sam po sebi, nego je bas sakat u poredjenju sa f10 koji mi je savrsen vizuelno.
Послато са GT-N7100
Jesi video uzivo Q7? Posbno je nakaradan kad vozis iza njega, tada taj kockasti dizajn dolazi do izrazaja.Day Walker napisao:Sta je kontener?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Na prvi pogled mi se nije svideo ali sad kako ih sve više viđam, nije mi tako loš... naravno sa sport opremom.
Meni isto, svaki dan sve bolji. SQ7 bi sigurno bio dobar naslednik A7ice za porodicni auto. 
Tapatalk Post

Tapatalk Post