Ivan napisao:Meni je q7 cak jako lep (mocan svakako) dok ga gledas direktno ispred ili iza, ali iz uglova je skroz nezgrapan.
5gt mi takodje nije toliko ruzan sam po sebi, nego je bas sakat u poredjenju sa f10 koji mi je savrsen vizuelno.
Послато са GT-N7100
Moj GT od pozadi izgleda ruzno u PM.
Od napred je super, a najbolje izgleda od napred malo iskosa, tada bas ima dobru liniju. Bitno je samo ne prilaziti mu od pozadi
Na LCI modelu su sredili i guzicu pa ceo auto izgleda super.
Kad se pojavio Q7 bio sam bas razocaran.
Medjutim, kako ga vise gledam na ulici, od kada ga vozi drugar, od kada sam ga probao... dosta sam promenio misljenje.
I dalje ne mogu da kazem da mi je lep, ali mi je mocn, ima mocnu pojavu kada je lepo skockan. Naravno kao i svi ostali, ako nema dobru opremu i nije skockan sa ukusom onda je bezveze, ali kada je skockan onda je uzivo bas mocan, totalno druga prica nego na slikama.
Enterijer pogotovu, na slikama ne znam da li je A4 ili Q7 pa jos podsecaju neki detalji i na Pasata... bas bezveze. Medjutim kada se sedne unutra i provoza, ono je bas vrhunski.
Performanse su me najvise iznenadile. Stari Q7 mi je bio katastrofa, on i GL su mi dva najgora automobila za voznju koje sam imao prilike da vozim, kao autobus, da dobijes morsku bolest, a ne mogu da povuku...
Novi sam probao i to je sada totalno druga dimenzija. Nije agilan kao X5 ali je skroz OK i daleko bolji od proslog.
Sve u svemu, stari Q7 nikada ne bi pozeleo da posedujem, dok bi mi novi bio skroz OK za porodicni auto.
Pa vecina je u klotu ruzna za sve pare, mislio sam da su a4 i bmw3 vrh grbavljenja u klotu dok nisam video najnoviju C klasu u klotu, kada nisam oslepeo
A lep i mocan mesamo namerno jer mocan znaci da ostavlja vizuelno pozitivan utisak uzivo (zbog dimenzija uglavnom), dok jednostavno nije fotogenican.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
Pretpostavljam da na W205 misliš?
Ono zabraniti klot prodaju.
Više sam mislio na npr. broj veće felge ili neku sitnu modifikaciju (npr highline kod vw), ali ne na sport optiku, koja kompletno menja auto. A bogami nekima ne pomaže ni sport optika. GLE, GLC, GLT itd... sve je to užas i sa 22'' felgama i 200 kg sportsko oblikovane plastike
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''