Grčka
Re: Grčka
Kad sam gledao djeluje mi da je brze do Lefkade nego Krfa zbog trajekta, da idem iz CG vjerovatno bih brze stigao do Krfa ali ne sad.
Uglavnom ne planiram da trosim previse pa mi shopping i neke zajebancije nijesu prioritet, samo odmor (sa zenskom osobom), plaza, plivanje i tako to. Tu je auto pa lako otic bilo dje, jos ustedim 100 inesto e od trajekta heh. A i svakako cu otici na Krf kasnije, on mi je nekako odma "tu", nego da pocnem sa obilazenjem grcke fino, ovako cu jos ubacit Solun i Meteore i super
Uglavnom ne planiram da trosim previse pa mi shopping i neke zajebancije nijesu prioritet, samo odmor (sa zenskom osobom), plaza, plivanje i tako to. Tu je auto pa lako otic bilo dje, jos ustedim 100 inesto e od trajekta heh. A i svakako cu otici na Krf kasnije, on mi je nekako odma "tu", nego da pocnem sa obilazenjem grcke fino, ovako cu jos ubacit Solun i Meteore i super
uzmi u obzir da je na lefkadi bio zemljotres i da se do nekih čuvenih plaža može doći samo sa mora
ne znam šta su od toga grci vratili u prvobitno stanje, ali i sa tim moraš računati
ne znam šta su od toga grci vratili u prvobitno stanje, ali i sa tim moraš računati
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
sa ovim se potpuno slažem ali daleko im bila lepa kuća...velika je evropa a naročito svetmića napisao:I ja ali nigde u gr nisam osetio taj miris borovine kao u istri. U cg nisam nikada letovao tako da nemam pojma kako je tamo.crni napisao:ja volim male ušuškane plaže sa prirodnim hladom, miris borovine i joda a na lefkadi jedini miris je miris prženog ljudskog mesa prelivenog nivea uljima.Day Walker napisao:Lepse za sta?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Ljudi, treba mi pomoć. Gledam ovaj booking i ove naše sajtove turističkih agencija. I samo se nerviram.
Ima li neko konkretan predlog kulturnog i normalnog smeštaja na lefkadi za oko 25 evra za noć po osobi ?
Ja gledam i slabo šta ima ispod 35-40 evra za noć po osobi.
Je l slabo gledam ili nema ništa u ovom cenovnom rangu?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ima li neko konkretan predlog kulturnog i normalnog smeštaja na lefkadi za oko 25 evra za noć po osobi ?
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Nadji smestaj na bookingu kojo ti odgovara, pa sajt oglasivaca i sibni upit na email. Booking im uzima 15% pa ce ti direktno sigurno biti jeftinijehavijer napisao:Ljudi, treba mi pomoć. Gledam ovaj booking i ove naše sajtove turističkih agencija. I samo se nerviram.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
To je pitanje. Ja sam proslog meseca bio u ankaranu u sloveniji na moru, platio sam manje, nego sto mi komunikacijom preko maila trazila recepcija hotela. Kad sam otisao tamo, rekli su mi da na bookingu imaju nize cene od oficijalnih.
Salje mi zena pre neki dan, da klikne da rezervise
terra mare hotel lixouri, kefalonija.

Na zalost jok, vracamo se par dana ranije tako da jbga
Ima ponuda na bookingu ali treba pecati.

Na zalost jok, vracamo se par dana ranije tako da jbga

Ima ponuda na bookingu ali treba pecati.
Sve je na Krfu bolje od Lefkade, a miris borovine na Vidu kao u hr.crni napisao:istorija, zabava, šoping, klima, čak i plaže.Day Walker napisao:Lepse za sta?
Sent from my iPhone using Tapatalk
tih par plaža na lefkadi deluju jebitačno ali su u stvari pržionice.
ja volim male ušuškane plaže sa prirodnim hladom, miris borovine i joda a na lefkadi jedini miris je miris prženog ljudskog mesa prelivenog nivea uljima.
ok, neka su plaže stvar ukusa ali sve drugo je na strani krfa
@schonenk
do igumenice je 920km a do vasilikija malo više od 1000km dok je do nidrija oko 980km. nema trajekta ali ima svaki dan besomučne vožnje do plaža
Nije mi jasno kakav problem sa karticom ili bankom imaš. Obično je brže nego keš sem u slučaju kad imaš tačno u dinar.Markoni napisao:Pa svaki put sam cekao po pola minuta-minut, jednom i par minuta. Nije da mi znaci nesto to vreme, ali mi je lepse da samo pruzim pare i nastavim.
Tapatalk Post
Tapatalk