Grčka
Re: Grčka
jel imaš negde opis tog letovanja? da ne odemo u off, a puno me zanimaDarko napisao:To je pitanje. Ja sam proslog meseca bio u ankaranu u sloveniji na moru, platio sam manje, nego sto mi komunikacijom preko maila trazila recepcija hotela. Kad sam otisao tamo, rekli su mi da na bookingu imaju nize cene od oficijalnih.
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Karticu koristim kad kupujem preko firme, da ne moram da se cimam sa kesom da podizem posle ili kad placam neke vece iznose koje nisam rad da platim privatno. A mobilnu aplikaciju koristim za sve sto mogu da platim na taj nacin.
Ali evo juce 130din u prodavnici i lik placa karticom cirka bar minut cekanja. Sad zamisli da nas 5 placamo karticom, 10min opusteno na kasi.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Ali evo juce 130din u prodavnici i lik placa karticom cirka bar minut cekanja. Sad zamisli da nas 5 placamo karticom, 10min opusteno na kasi.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
To je do prodavnice i pos terminala. Autorizacija trx traje max par sekundi. Jos kad kod nas na kasama ne bi sakrivali paypass terminale jer ih se plase, sacekao bih samo da mi odstampa racun.
Isto tako je moglo da se desi da ona nema da vrati kusur, pa jel moze ovako, jel moze onako.
Isto tako je moglo da se desi da ona nema da vrati kusur, pa jel moze ovako, jel moze onako.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kesh koristim iskljucivo za zetone za pranje auta 
Racune placam elektronski, a sve ostalo kad god moze placam karticom i kod nas i u inostranstvu.

Racune placam elektronski, a sve ostalo kad god moze placam karticom i kod nas i u inostranstvu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
I onda dođe kriza kao onomad i frka sa karticama!
Keš i samo keš!

Keš i samo keš!

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Bio sam samo jedan dan u ankaranu, tu sam pravio pauzu na putu do Milana. Ali sam letovao par puta nedaleko odatle, u Portorozu.crni napisao:jel imaš negde opis tog letovanja? da ne odemo u off, a puno me zanimaDarko napisao:To je pitanje. Ja sam proslog meseca bio u ankaranu u sloveniji na moru, platio sam manje, nego sto mi komunikacijom preko maila trazila recepcija hotela. Kad sam otisao tamo, rekli su mi da na bookingu imaju nize cene od oficijalnih.
Evo ovde imas opis kad sam bio u ankaranu. U ankaran se ide zbog prirode, zelenila, fantasticnih bazena sa morskom vodom ali ne zbog mora jer je blizu luka koper. Ali u portorozu i izoli mozes lepo da se nakupas i nauzivas.
Klikni ovde za ankaran.
viewtopic.php?f=30&t=2685&start=120
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
havijer napisao:Ljudi, treba mi pomoć. Gledam ovaj booking i ove naše sajtove turističkih agencija. I samo se nerviram.
Ima li neko konkretan predlog kulturnog i normalnog smeštaja na lefkadi za oko 25 evra za noć po osobi ?
Ja gledam i slabo šta ima ispod 35-40 evra za noć po osobi.
Je l slabo gledam ili nema ništa u ovom cenovnom rangu?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Evo jednog predloga, http://www.eleanastudios.gr/
Toliko lepo opusteno mirno mesto, pored Lefkasa nije pretrpano turistima
Meni je pozicija apartmana nesto najlepse, uvece se cuju talasi, prelepo ja obozavam da idem tamo, vec tri godine u prolazu uvek svratim makar na par dana

Posalji mu email, ali koliko znam 50e je bilo za dvoje, apartmani su jako cisti, klima,tv,wi-fi sve ti je free
Pogledaj mozda ti pomogne

BTW
Da li je neko isao na Krit kolima ali sa ostrva Kythire? Znam za trajekt iz Pireja, ali hocemo da obidjemo jos neko ostvo pa idemo do Kythire? Je l' neko isao mozda tim putem?

- speedy stikis
Dobro je sto si poslao, uvek oni imaju nesto (nadam se)
Jorgos je car mnogo su fini ljudi, mogu slobodno da kazem da smo se spijateljili
Meni je se licno mnogo svidja pozicija gde je i ambijent celokupan, uglavnom italijani i grci dolaze
Javi sta si uradio?
Jorgos je car mnogo su fini ljudi, mogu slobodno da kazem da smo se spijateljili
Meni je se licno mnogo svidja pozicija gde je i ambijent celokupan, uglavnom italijani i grci dolaze

Javi sta si uradio?

Čekam da odgovore a tebi hvala još jednom. Ne znam šta da radim, da li da gledam i neke druge destinacije, možda odem da vidim po agencijama ima li šta.
- speedy stikis
Nacices nesto sigurno
Pogledaj preko airbnb-a sta se tamo nudi...
Agencije ti rade samo Nidri koliko ja znam, mozes tamo da nadjes neki i last minute ponudu
Don't give up!
Pogledaj preko airbnb-a sta se tamo nudi...
Agencije ti rade samo Nidri koliko ja znam, mozes tamo da nadjes neki i last minute ponudu
Don't give up!

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Mi evo na Zakintosu već 4 dana, a vidim priča se o plaćanju karticama pa da javim da sam probao na svim naplatnim rampama kroz Grčku da platim karticom i na svim su mi rekli da primaju samo keš. Baš čudno.
Inače, lepo ovde, vreme odlično a putevi još uži i krivudaviji nego na Krfu. Mislio sam da ne može gore

Inače, lepo ovde, vreme odlično a putevi još uži i krivudaviji nego na Krfu. Mislio sam da ne može gore

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
A na Krfu nema besomučne vožnje svaki dan? Pa Lefkada je pesma za vožnju naspram Krfa a plaže su smešne u poređenju sa istom. Na Lefkadi bar znaš zašto se vozaš. Krf je u prednosti zbog ostalog, glavni grad je baš lep, Vido, srpska kuća.crni napisao:istorija, zabava, šoping, klima, čak i plaže.Day Walker napisao:Lepse za sta?
Sent from my iPhone using Tapatalk
tih par plaža na lefkadi deluju jebitačno ali su u stvari pržionice.
ja volim male ušuškane plaže sa prirodnim hladom, miris borovine i joda a na lefkadi jedini miris je miris prženog ljudskog mesa prelivenog nivea uljima.
ok, neka su plaže stvar ukusa ali sve drugo je na strani krfa
@schonenk
do igumenice je 920km a do vasilikija malo više od 1000km dok je do nidrija oko 980km. nema trajekta ali ima svaki dan besomučne vožnje do plaža