Prodali moljci salim se, sakoe nemam bas naviku da nosim jer mi je to jos uvek preozbiljno a ja izgleda sa godinama veca budala postajem kupio sam ga za apstinentsko koje imam krajem meseca, blizu 8 crvenih placen sa popustom i ne znam kad cu ga sledeci put obuci jer svadbe izbegavam iz vise razloga
Ovih dana trazim da kupim cipele i naisao sam na 3 obucara od kojih jedan je pominjan na temi pa rekoh da pitam.
Anthonys_handmade, ali ne znam kako da stupim u kontakt sa njim jer ne odgovara na poruke, necu stavljati linkove da ne reklamiram, koga zanima ima na google.
Drugi je Opacic, ima butik u Kralja Petra i Sava centru i prosetao sam do tamo, iz izloga vidim ima ok stvari, cijene malo jace nego sto sam ocekivao ali dobro, mada kad sam poslao slike sa sajta drugu koji je snob za cipele (ne u negativnom smislu vec bas kvalitetno uzima) kaze da mu koza izgleda lose pa sto znam.
I treci je DDhandmade, izgledaju ok na sajtu, ne znam ima li dje prodavnicu ili radionicu ali cu ga kontaktirat. Za njega mi drug rece po ovome an sajtu, vidje da npr stavlja djon od patika na cipele sto nije najbolji izbor i sl.
A cetvrto je meermin, kojeg svi online fale za te pare, spanski proizvodjac sve super, narucio bih kod druga u Njemacku pa da mi donese da me carina nebi odrala, iako ako narucujem u Srbiju odbiju VAT ali cini mi se salju fedexom i drugim kuririma koji su notorni po dranju sa nekim dodatnim zajebancijama plus carina povrh pdva, bolje ovako po drugu. Neke stvari su skupe kod njih ali svake nedjelje/dvije imaju akcije pa se moze jeftinije uzet, malo su skuplji od opacica ali sam siguran u kvalitet.
Sta mi preporucujete, trebaju mi 2 para za sad, mozda bi i neki prijatelji uzeli pa neki grupni popust..
N_L napisao:Ovih dana trazim da kupim cipele i naisao sam na 3 obucara od kojih jedan je pominjan na temi pa rekoh da pitam.
Anthonys_handmade, ali ne znam kako da stupim u kontakt sa njim jer ne odgovara na poruke, necu stavljati linkove da ne reklamiram, koga zanima ima na google.
Drugi je Opacic, ima butik u Kralja Petra i Sava centru i prosetao sam do tamo, iz izloga vidim ima ok stvari, cijene malo jace nego sto sam ocekivao ali dobro, mada kad sam poslao slike sa sajta drugu koji je snob za cipele (ne u negativnom smislu vec bas kvalitetno uzima) kaze da mu koza izgleda lose pa sto znam.
I treci je DDhandmade, izgledaju ok na sajtu, ne znam ima li dje prodavnicu ili radionicu ali cu ga kontaktirat. Za njega mi drug rece po ovome an sajtu, vidje da npr stavlja djon od patika na cipele sto nije najbolji izbor i sl.
A cetvrto je meermin, kojeg svi online fale za te pare, spanski proizvodjac sve super, narucio bih kod druga u Njemacku pa da mi donese da me carina nebi odrala, iako ako narucujem u Srbiju odbiju VAT ali cini mi se salju fedexom i drugim kuririma koji su notorni po dranju sa nekim dodatnim zajebancijama plus carina povrh pdva, bolje ovako po drugu. Neke stvari su skupe kod njih ali svake nedjelje/dvije imaju akcije pa se moze jeftinije uzet, malo su skuplji od opacica ali sam siguran u kvalitet.
Sta mi preporucujete, trebaju mi 2 para za sad, mozda bi i neki prijatelji uzeli pa neki grupni popust..
Ja ti mogu reci samo za ovog DD, drug je kod njega pravio i prezadovoljan je. E sad, ja stvarno nisam strucnjak za obucu, video sam cipele i meni top deluju. Imas razne varijacije za jedan te isti model od raznih materijala koje uticu na cenu. Mogu ti slike poslati ako hoces
jesi nasao neke dobre mokisine ovosezonske? Ali bas mokasine, ne brodarice, i da nisu to hand made i te perverzije nego ovo za siroke mase tipa paciotti, tomy hilfiger
Nista novo bez replay jedne jer je dobar popust bio ali su onako, kad se vratim kuci idem kod prijatelja u butik jer imam dobar popust pa cu nac nesto.
Ali nikad necu prezalit Versace sto sam u outlet vidio, prelijepe ali nova kolekcija i 250e..... Ne mogu ih nac nidje online a outlet u Austriju
Nisam ljubitelj gilja ali zbog okolnosti morao ih kupiti i naleteo da odlican model u full kozi za 7 soma.
Guglanjem kasnije nadjoh da ih prave neki šipci dole.