Ja podržavam Najpre zbog širokog izbora objektiva, što novih što polovnih i njihove njihove relativno manje cene u poređenju sa bezogledalcima.
Samo bih preskakao kit objektiv, čak i za početak.
Moje neko iskustvo je da plafon svaki 50ti kupac ovakvog entry level DSLR ode dalje od kit objektiva. Njima nikakva korist od bogatog tržišta polovne opreme.
Zbog toga glasam za MILC. Pre svega jer je sa njima daleko lakše dobiti željen rezultat. Ne mali broj amatera se razočara u svoje sposobnosti sa DSLR.
pankoz napisao:Trenutno sam u fazi merkanja novog foto aparata.Razmišljam o Canonu 1200 EOS ili Nikonu D3300 (kakva je razlika između D3200 i D3300)?Ne bih išao na cenu veću od 400€ za nov foto aparat,a ne bih bežao ni od dobrog polovnog primerka u garanciji.
Послато са LG-D802
Imam ja 1200D, za sada sam zadovoljan. Skoro sam uzeo 50mm f1.8 i bukvalno sam progledao. Ne znam zasto ste toliko ocrnili entry level DSRL, kada nisu toliko losi.
Imam raw, šutni mi mail na pp pa ću da ti pošaljem.
Na slici je inače istočna obala Islanda, mistična i pusta a malo je reći prelepa, meni jedna od najvećih utisaka sa puta iako smo je gledali uglavnom iz kola jer smo jurili ka smeštaju i bilo je poprilično kasno. Ne razumite me pogrešno, ceo Island je jedna totalno luda avantura i toliko neobična i lepa zemlja da mi je teško da mogu da zamislim lepšu i zanimljiviju od njega...