Extra

Mislim da ce da se dogovorite, kazi da si iz SRB drugacije su cene

Je l' si video lokaciju apartmana? Mislim da ce ti biti extra

Mada opet sve zavisi sta trazis od mesta, ja licno place,more,plivanje,ronjenje...
Izlaske i to to me ne zanima

Slabo odgovaraju na mejlove, jedva čekam da odgovori pristaje li na 25 evraspeedy stikis napisao:@havijer
Extra![]()
Mislim da ce da se dogovorite, kazi da si iz SRB drugacije su cene
Je l' si video lokaciju apartmana? Mislim da ce ti biti extra
Mada opet sve zavisi sta trazis od mesta, ja licno place,more,plivanje,ronjenje...
Izlaske i to to me ne zanima
Mi smo u hotelu Zante Royal Resort u Vasilikosu. Na 2,5km mi je Gerakas (po meni najbolja plaža na ostrvu) i Banana na 2,4km a ispod hotela je plaža Plaka koja je mala ali odlična. Pogotovu što od hotela silazi lift do njeWoodoo napisao:Gde si smešten na Zakintosu, ja sam trenutno na ostrvu.ivica122 napisao:A na Krfu nema besomučne vožnje svaki dan? Pa Lefkada je pesma za vožnju naspram Krfa a plaže su smešne u poređenju sa istom. Na Lefkadi bar znaš zašto se vozaš. Krf je u prednosti zbog ostalog, glavni grad je baš lep, Vido, srpska kuća.
U vezi Krfa i Lefkade, sve zavisi kako se uzme, ima i Krf plaže kao što su na Lefkadi, ali su meni te varijante dugog pešačenja i nošenja stvari jer tamo ne postoje taverne skroz neinteresantne. I na sve to nema prirodnog hlada. Nisam još čuo od nekoga ko je obišao sva ostrva u Jonskom moru da Lefkadu stavlja ispred bilo kog drugog.