Sport
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Sport
Pa bilo proslo vise od dva min. drugog poluvremena oni teraju reklame.nuk napisao:Što?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa gledaj RTS HD kao covekKornjaca Rade napisao:Pa bilo proslo vise od dva min. drugog poluvremena oni teraju reklame.nuk napisao:Što?

Puce Nemacka kao zvecka.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Ne mogu da verujem da su Nemci ispali. Finale ni ne gledam, ne zanimaju me niti jedni niti drugi.
PS
Kako je čudno kada se vratiš iz tamo 2003 ili 2004 i saznaš da u LA više nisu glavni Lakersi nego Clippersi, a da na pomeniu Manchester city ispada #1
I šlag na tortu 2 među najgorim NBA timovima decenijama sad dominiraju! Eh da mi je neko rekao za GSW i CLE pre tamo 10-12g
PS
Kako je čudno kada se vratiš iz tamo 2003 ili 2004 i saznaš da u LA više nisu glavni Lakersi nego Clippersi, a da na pomeniu Manchester city ispada #1

I šlag na tortu 2 među najgorim NBA timovima decenijama sad dominiraju! Eh da mi je neko rekao za GSW i CLE pre tamo 10-12g
Pozdrav
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Pa i gledam, nego mi sacuvan na visokom broju pa mi lakse da proveravam na 1 na obicnom jel poceloDelija napisao:Pa gledaj RTS HD kao covekKornjaca Rade napisao:Pa bilo proslo vise od dva min. drugog poluvremena oni teraju reklame.nuk napisao:Što?
Puce Nemacka kao zvecka.

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Jel to neka fora to igranje rukom?
Prvo onaj hrvat pa sad zetonja, onomad Vidić a sve dobro plaćeni i priznati igrači.
Jel ih to kladionice uče na treningu?
Prvo onaj hrvat pa sad zetonja, onomad Vidić a sve dobro plaćeni i priznati igrači.
Jel ih to kladionice uče na treningu?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...