Fino je bilo i u Astri J. Tu racunam i utisak sa zadnje klupe (Astra J pretvrda i malo tesna), vozacki utisak, buka u kabini (svake vrste). Svestan sam da je C klasa vrv bolja

Sto se servisa tice, ne znam koji je servis u Srbiji dobar

Hajde da se složim sa time, ali s obzorom da se radi o istom motoru, nešto sumnjam da u Škodi prdi, a kada shvati da su ga ugradili u Golf on zapeva.ftj napisao:@perfiko
Nisu decibeli jedini pokazatelj buke u kolima. Bitan je valjda i neki tonalitet ili boja tona ili statijaznam i onda nije isti utisak da li je 56 decibela motorne testere ili operske muzike.
Ja sam je (sedan) probao do 130 km/h i nisam primetio izrazenu buku o kojoj govoris. Sta vise, lepo ususkana i izolovana kabina. Do duse, samo si je gledao pa ti je izvor u vezi buke verovatno nepouzdan i neprecizan, bar u onom smislu da vrednosti treba porediti u okvirima klase i cene. Pronadji na netu na koliko se taj motor vrti na kojoj brzini... "Dizelaske" cifre.Miljankg napisao:Mazdu nisam probao, ali sam je "gledao". Malo mesta pozadi i velika buka u kabini. Dobar i zanimljiv auto, enterijer mi se posebno svidja. 2.0 motor na papiru deluje zaista dobro (motor sa najvecom kopresijom kad se gledaju atmo benzinci).
Medjutim, nije bas neki kruzer i nije "familiy hatchback".
Upravo tako. Racionalno gledano nije toliko bolji auto da opravda debeli deficit u snazi u odnosu na konkurente, kao u ovom konkretnom slučaju. Bez obzira što je priča na prvi pogled postavljena racionalno ovde ipak prevladavaju emocije i unapred postavljene premise koje se ne menjaju i argumenti se prilagođavaju njima, umesto obrnuto da se one menjaju u odnosu na nove infomracije. Mislim, sve je to ok, nego da se ne foliramo...nuk napisao:Miljanbg, svakom automobilu si našao manu sem Golfu, uzmi ono što ti srce ište da se ne bi posle kajao