Uroš S. napisao:A to si bio ti trkač? [SMILING FACE WITH SMILING EYES] ja jos gledam koji je auto i pomislim na Deltu al posle nisam gledao i pojavi se neka Corsa.
Koji trkac, nisam mogao da te stignem posle semafora. Stigao sam te tek kad si stao na semafor kod Skupstine da skrenes u Kneza Milosa.
Pa imam SRB i CG papire, zavisno gde sam koje vozilo kupovao tu je i registrovano, a i zivim po pola godine na dve adrese u CG i SRB. Pa se desava da mi istekne reg na nekom CG vozilu dok sam u SRB i obratno, pa je ovo najprakticnije resenje.
Ima i ako je jeftinija registracija u jednoj od zemalja. Ja imam srpske i slovenacke papire i verovatno cu voziti tamo na srpske table, ako bude moglo zakonski da se odradi. Razlika je x3 .
Floyd napisao:Auto kuća koja se zove Bavaria zastupa engleze
Променили су име
Како је "Баварија моторс" добила заступништво "јагуара": Дозвола стигла и од Скотланд јарда Д. Ст. | 09. јул 2016. 20:57 | Коментара: 2 Чачанин Остоја Мијаиловић предухитрио Брену, Мишковића и Грујића. Од 1. августа модеран продајни центар на Зрењанинском путу у Беграду
screen shots
- Скотланд јард је детаљно проверио пословање фирме, али и будуће менаџере и тек када су утврдили да не постоји ни једна препрека за овај посао, менаџмент ЈРЛ је потписао уговор са Мијаиловићем
"БРИТИШ МОТОРС"
ПРЕДУЗЕЋЕ "Баварија моторс", у оквиру ког су пословале "Баварија моторрад", "Баварија карс" и "Баварија центар", у договору са ЈРЛ променила је име у "Бритиш моторс"