Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Ima isti samo ceo crn.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jeste, sa navigacijom je 28k, a ta navigacija koja kosta >2k ne sluzi nicemu.Dusan napisao:Mislim da mazda 6 u GTA+navigacija varijnti je dosta preko 25k, oko 28 ako se ne varam, a opet nema sve od opreme kao kod ovog superba. Plus sto je motor 2.2 i registracija je skoro 70.000 RSD godisnje.
Dzabe kad mi je neuporedivo lepsi auto u svakom pogledu...

BTW, ja bih pre uzeo 2.5 benzinca koji je dosta jeftiniji nego dizel.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Sto se izgleda tice to je subjektivno. Meni licno svi istocnjacki automobili unutra deluju nekako hladno, puno sivila i plastike, dok je u bilo kom evropskom proizvodjacu skroz druga prica.
Ako se ne varam taj 2.5 je atmo, sa 4 cilindra. Ne smem ni da zamislim koliko je zedan taj motor, a tek registracija.
Ako se ne varam taj 2.5 je atmo, sa 4 cilindra. Ne smem ni da zamislim koliko je zedan taj motor, a tek registracija.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Delija
- Kontakt:
Stoji. Skodilak je iznutra kvalitetniji, ali opet nekako skromniji i deluje nekako starije sto se dizajna tice.
Ma naravno, sta bi bilo da svi imamo isti ukus
Ma naravno, sta bi bilo da svi imamo isti ukus

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Slazem se 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Extra. Doduse izgled je individualan, meni sto se ne svidja je zadnji deo, inace
.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Opel Insignia Cosmo 2.0 cdti 160ks 26.000Dusan napisao:Ja jos uvek ne mogu da smislim auto tog cenovnog ranga koji bi mi napravio dilemu sta da kupim.
Električna parkirna kočnica,
ESP - elektronski program stabilnosti, Kit za reparaciju guma (umesto rezervnog točka), Putni računar, Alu felne 8 J x 18, Design 4, Zadnja klupa sa naslonom za ruku (i otvorom za skije), Aktivni nasloni za glavu, Komforna prednja sedišta, Komfort sedište 1: podesivo vozačko sedište u 6 pravaca + lumbalno, Podešavanje suvozačkog sedišta u 2 pravca, Džepovi na naslonima prednjih sedišta, Centralna brava sa daljinskom komandom, Elektro pomični prednji prozori, Elektro pomični zadnji prozori Ambijentalno svetlo interijera, napred (ako ima TSP), Pribor za pušače, Kaseta za rukavice sa pregradcima, Fijoka za vozača, Naslon za ruku izmedju sedišta, klizni, Krovna konzola sa pregradcima za sitnice, Kozmetička ogledalca sa osvetljenjem (samo uz TSP), Volan podesiv po visini i dubini, Kožni volan (sa komandama radija na volanu), Tempomat, Frontalni, bočni i "zavese" vazdušni jastuci, Potsetnik za sigurnosni pojas, za suvozača, Potsetnik za sigurnosni pojas, za zadnju klupu, Zatezači sigurnosnih pojaseva, napred, Zatezači sigurnosnih pojaseva, varijanata 2, Dugme za deaktivaciju suvozačkog vazd.jastuka, Radio CD 300, Grafički info displej, Premium klima paket – dvozonski, Svetla za čitanje, napred, Svetla za čitanje, pozadi, Halogeni farovi Sistem "svetla po danu", Svetla za maglu, prednja, Svetla za maglu, zadnja, Automatski sistem svetala sa tunel detektorom, Podešavanje farova iz kabine, Ručice vrata u boji vozila, hrom detalj, Hrom lajsne oko , Elektro pomična spoljna ogledala sa grejačima, Fotoosetljivo unutrašnje ogledalo, Kućište retrovizora u boji vozila Brisači sa senzorom za kišu, Daljinska komanda otvaranja prtljažnika, Elektro pomična peta vrata, Imobilizacioni sistem, dvostepeni, Pomoćni točak 17', Adaptivni kseonski farovi, Parking senzori napred i pozadi, Radio CD 400, bluetooth
Ista ovakva:

Brzine idu u H-a !!!

Nema kožu i navigaciju što su vrlo skupe stavke(bar 3,000 eur) što kad dodaš na 26k to je već 4k razlike.
- Day Walker
Jest al se ne bih dvoumio nikako 

Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Kontakt:
Kako u isto vreme ima:
- Kit za reparaciju guma (umesto rezervnog točka)
- Pomoćni točak 17'
Meni je takodje Insignia daleko lepsa, ali ako nekome trebaju i zadnja sedista moze odmah da je zaboravi.
Sa mojih 192-3 cm kad sednem napred nazad moze da sedne maksimalno omanje dete do 10 godina starosti.
Pored toga, nazalost, i napred nije previse komforno, napada me plastika (istina ne losa) sa svih strana - Superb ima daleko vise prostora u kabini, a isto vazi i za Mazdu 6, kad sam je vec pominjao. Ni Accord nije mnogo bolji od Insignia-je - osim napred.
Ako je neko manjih gabarita - druga prica. Meni ne radi posao nikako
- Kit za reparaciju guma (umesto rezervnog točka)
- Pomoćni točak 17'

Meni je takodje Insignia daleko lepsa, ali ako nekome trebaju i zadnja sedista moze odmah da je zaboravi.
Sa mojih 192-3 cm kad sednem napred nazad moze da sedne maksimalno omanje dete do 10 godina starosti.
Pored toga, nazalost, i napred nije previse komforno, napada me plastika (istina ne losa) sa svih strana - Superb ima daleko vise prostora u kabini, a isto vazi i za Mazdu 6, kad sam je vec pominjao. Ni Accord nije mnogo bolji od Insignia-je - osim napred.
Ako je neko manjih gabarita - druga prica. Meni ne radi posao nikako

- Day Walker
To je osnovna oprema, a kad vidis posle stavku dodatna..
Inace ne bih se bas slozio za Insigniu da je u toj meri manjak prostora na klupi, jer ujak ima 190cm i moja majka je najnormalnije sedela iza njega kad su isli na Ohrid... Mislim da je bitniji polozaj tj nagib sedenja nego koliko odokativno ima mesta na zadnjoj klupi..
Inace ima priblizno mesta kao i ostali automobili tog segmenta, izuzev superba...
Inace ne bih se bas slozio za Insigniu da je u toj meri manjak prostora na klupi, jer ujak ima 190cm i moja majka je najnormalnije sedela iza njega kad su isli na Ohrid... Mislim da je bitniji polozaj tj nagib sedenja nego koliko odokativno ima mesta na zadnjoj klupi..
Inace ima priblizno mesta kao i ostali automobili tog segmenta, izuzev superba...
Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Kontakt:
Mozes da se slazes ili ne koliko god hoces
- sedeo napred, sedeo nazad, vozio, parkirao ljude nazad... 
Karavan jos kako tako, ali i dalje lose - imamo u firmi 2 sluzbena u najjacem paketu opreme (Cosmo, pogon na svim tockovima)
U Mazdi 6 ima osetno vise mesta nazad kad sednem napred onako kako meni odgovara.
U Civicu isto tako.

Karavan jos kako tako, ali i dalje lose - imamo u firmi 2 sluzbena u najjacem paketu opreme (Cosmo, pogon na svim tockovima)
U Mazdi 6 ima osetno vise mesta nazad kad sednem napred onako kako meni odgovara.
U Civicu isto tako.
- Day Walker
Cekaj hoces da kazes da Civic ima vise mesta od Insignie i da ce se neko nakon duzeg putovanja osecati bolje npr u Civicu nego Insignii?
Malo mi ne pije vodu, al dobro, tvoje misljenje i ja ga postujem
Ja sam prosle godine, a i vecers putovao i putujem sa Astrom na more, nas 5oro i pun gepek, i osim sto se stisnu zbog sirine, nisu se zalili na problem sa nogama... Osim jednog druga koji je razmazen pa hoce da ima mesta kao u S klasi..
EDIT:
Uspeo sam da nadjem sliku Insignie sa max pomerenim sedistima u nazad (doduse ovim sportskim)

Malo mi ne pije vodu, al dobro, tvoje misljenje i ja ga postujem

Ja sam prosle godine, a i vecers putovao i putujem sa Astrom na more, nas 5oro i pun gepek, i osim sto se stisnu zbog sirine, nisu se zalili na problem sa nogama... Osim jednog druga koji je razmazen pa hoce da ima mesta kao u S klasi..

EDIT:
Uspeo sam da nadjem sliku Insignie sa max pomerenim sedistima u nazad (doduse ovim sportskim)

Poslednja izmena od Day Walker u 18 Jul 2012, 21:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Brzine idu u H-a !!!

@Dušane, koja je cena za karavan u približnoj opremi? Suberb je jedan od retkih auta kod kojih mi je karavan lepši od limuzine.
Имам једно потпитање...