Sport
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Sport
Sad smišlja kako da (u slučaju da pobede) uleti u teren pocepa dres, pokaže torzo i da bude u prvom planu u odnosu na saigrače 

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Odlična i neuobičajno dobra prognozaComi napisao:Kao sto rekoh jos pre pocetka prvenstva - Portugalija osvaja!

Takođe sam i ja na samom početku prognozirao tj imao 2 favorita Italija i Portugalija.
Bravo za reprezentaciju Portugala

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Tako je bre!!!!!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Poslednja izmena od Kuzmanovic u 10 Jul 2016, 23:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Svaka cast. Potpuno zasluzeno su osvojili, najvise su pokazali na prvenstvu, takticki su igrali sjajno i dizali formu do finala. Steta sto Ronaldo nije igrao da bude 3:0 vec u regularnom toku.
I za one koji su pali s Marsa jos jedna osvijena titula za njega...
Pride Evropa pobedila Afriku, milina.
I za one koji su pali s Marsa jos jedna osvijena titula za njega...
Pride Evropa pobedila Afriku, milina.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To se ceni! Pobedili su, ali bez pederka, placipicke i pozercine teske!Kuzmanovic napisao:Tako je bre!!!!!![]()
![]()

Hvala Francuzima sto su mi dali priliku da navijam za Portugal

A Grizman je pokazao koliko jos treba mleka da pije - nije se video ni ovde, ni u finalu Lige Sampiona.
Pogba isto - velika nula kad je najbitnije.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Srčaniji su meni bili Portugalci. Onaj peder Paje ubi Ronalda i nikom ništa, kao što ste već komentarisali. Portugal se ni tada nije predao, već su se borili i nisu dozvolili da im uvale gol. Ederov gol je bio fenomenalan, nisam očekivao. Rui Patris je odigrao utakmicu života. Šta je sve odbranio svaka mu čast.
Takođe, čini mi se da su sudije bile pod blagim pritiskom da sude u korist fegeta u plavim dresovima.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Takođe, čini mi se da su sudije bile pod blagim pritiskom da sude u korist fegeta u plavim dresovima.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Portugal se provukao, jedna pobeda u regularnom toku utakmice. Bledunjav šampion. Ipak, na neki način je ispravljena nepravda iz 1984. kada su nezasluženo ispali u polufinalu protiv Francuza posle produžetaka i od Grka na domaćem terenu u finalu.
Bilo je lako prognozirati da će im biti lakše bez Ronalda i da su ima šanse veće za pobedu. To je prosto normalno kada je on u pitanju.
Šteta što nismo bili na ovom slabom šampionatu.
Bilo je lako prognozirati da će im biti lakše bez Ronalda i da su ima šanse veće za pobedu. To je prosto normalno kada je on u pitanju.
Šteta što nismo bili na ovom slabom šampionatu.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Da da, Evropa
Nisam rasista ni pod razno, ali jbt, 5 "belaca" na terenu u oba tima zajedno 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Drago mi je zbog PT. Naročito zbog brutalnog krljanja CR od prvog sekunda.
Gol fenomenalan.
Sent from mTalk
Gol fenomenalan.

Sent from mTalk
Širim haos!