Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Novosađani nisu savladali ni postojeće.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kruzni tok je treci najveci neprijatelj u Srba. Prvi je promaja, a drugi plivajuci zamajac. 
Salu na stranu, sramota je da na ovolikoj raskrsnici nisu uveli semafore
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Salu na stranu, sramota je da na ovolikoj raskrsnici nisu uveli semafore
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ima kruznih tokova za sad dovoljno, cela taj obilaznica je puna kruznih tokova. Ja bih cak roknuo jedan i kod futoske pijace
kad smo vec wanna be Beograd da pravimo onda nazovi Slaviju.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Kako znas, ali ozbiljno?:-)Geza napisao:Novosađani nisu savladali ni postojeće.
U Veterniku me na kružnom toku obavezno pretiču sa unutrašnje strane.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Uzas.:-D
Verujem da ti deluje smešno, ali kada teretnim kolima kreneš da pratiš linije u kružnom toku nema teorije da vidiš šta ti se šunja sa leve strane. Još ako taj ukapira da je preterao sa brzinom i da ima vozilo ispred sebe koji stoji dok pešaci prelaze preko pešačkog...

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Juče se u ranim jutarnjim časovima jedan moj poznanik sudario sa traktorom nedaleko od Sombora...

Prošao je sa nekoliko posekotina i više modrica, a vozač traktora je završio u bolnici i nekoliko sati je bio u kritičnom stanju za život. Hvala bogu pa je sada stabilan i van životne opasnosti.

Prošao je sa nekoliko posekotina i više modrica, a vozač traktora je završio u bolnici i nekoliko sati je bio u kritičnom stanju za život. Hvala bogu pa je sada stabilan i van životne opasnosti.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sta se desilo? Drugar ga stigao ili mu ovaj izleteo?
Najbitnije je da su obojica zivi i da tako i ostane.
Najbitnije je da su obojica zivi i da tako i ostane.
Brzine idu u H-a !!!

Ljudi oprezno. Ja sam sinoć sustigao kombajn na magistrali, srećom na pravcu pa sam ga video na vreme. Na prednjoj strani je imao samo dva tinjajuća fara ali na daleko manjoj širini nego što je širina prednjeg dela kombajna. Vrlo opasno za one koji idu u susret. Skratiš svetlo i očekuješ neku normalnu širinu sudeći po svetlima, kad ono još po metar i po sa svake strane

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Zato po novom je 9bavezns rotacija. I svakog bih kaznio ko.je ne ukljuci nocu da se cese pola godine.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ja bih odma zvao policiju i opisao šta, gde i kako. Čisto da mi bude mirna savest a i da kazne budaluDare4x4 napisao:Ljudi oprezno. Ja sam sinoć sustigao kombajn na magistrali, srećom na pravcu pa sam ga video na vreme. Na prednjoj strani je imao samo dva tinjajuća fara ali na daleko manjoj širini nego što je širina prednjeg dela kombajna. Vrlo opasno za one koji idu u susret. Skratiš svetlo i očekuješ neku normalnu širinu sudeći po svetlima, kad ono još po metar i po sa svake strane![]()

Jednom sam ih zvao ali traže sve redom generalije kao da je važno... Da ih lažem neću, a da se predstavim - živimu malom mestu i verovatno bi se saznalo ko je prijavio.
Šta da ti kažem, čovek tu iz ulice godinama već vozi auto bez tablica. Srećem ga po gradu, opušteno ide na drugi kraj grada za plin itd. Misliš da to ne znaju i da ne mogu da ga upecaju?
Što je do mene, ja sam ablendovao nekolicini vozila koje sam prvo susreo. Obično ljudi ulagane na taj znak
Šta da ti kažem, čovek tu iz ulice godinama već vozi auto bez tablica. Srećem ga po gradu, opušteno ide na drugi kraj grada za plin itd. Misliš da to ne znaju i da ne mogu da ga upecaju?
Što je do mene, ja sam ablendovao nekolicini vozila koje sam prvo susreo. Obično ljudi ulagane na taj znak

E klasa prethodna, čini mi se, zakucala se u banderu (i oborila je) na skretanju pored Muzeja RV i SUKL sa glavnog puta između autoputa i aerodroma. Teško je bilo ukapirati šta se tačno desilo jer je auto veoma oštećen.
Vozač Dustera okrivio suvozača da mu je odvukao pažnju.
http://youtu.be/yYq8F0cQG9s

http://youtu.be/yYq8F0cQG9s