Opšta tema o gorivu - cene, kvalitet itd.
Re: Gorivo poskupljuje, PONOVO
Pre dva dana sipao pun po lepoj ceni od 156 din 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja po 159 

aj sto sam sipao po 143 nego mi i auto trosi 30% manjeRakhil napisao:Ja po 159

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Danas sam sipao pun (evropremium 95) po ceni od 150 din.na NIS-u. 

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
A slika? 

- Misha
Bice sutra,zaboravio sam ! 

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ja sipao pola rezervoara Euro Premium-a na NIS-u i ... smrdi iz auspuha na sumpor (kad ugasim auto).
Da objasnim: kada ga parkiram kod mene u dvorištu, ugasim i otvorim vrata da izađem, zbog načina na koji struji vazduh u dvorištu - osetim miris izduvnih gasova.
Ako je to miris kao da je neko
(ili nalik na ukvarena jaja) ... znam da je u pitanju loš benzin pun sumpora.
Ako takvog specifičnog mirisa nema, znam da je benzin dobar (tj. sa malo sumpora).
Pre ovoga sam već neko vreme sipao samo Euro Premium samo na Lukoil pumpi i pomenutog mirisa (smrada) nije bilo.
Naravno, jedno vreme sam točio benzin samo kod NIS-a (klasičan domači BMB-95) i smrdelo je za sve pare, tako da vrlo dobro znam šta pričam.
Da objasnim: kada ga parkiram kod mene u dvorištu, ugasim i otvorim vrata da izađem, zbog načina na koji struji vazduh u dvorištu - osetim miris izduvnih gasova.
Ako je to miris kao da je neko

Ako takvog specifičnog mirisa nema, znam da je benzin dobar (tj. sa malo sumpora).
Pre ovoga sam već neko vreme sipao samo Euro Premium samo na Lukoil pumpi i pomenutog mirisa (smrada) nije bilo.
Naravno, jedno vreme sam točio benzin samo kod NIS-a (klasičan domači BMB-95) i smrdelo je za sve pare, tako da vrlo dobro znam šta pričam.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Obično na sumpor (tačnije vodonik-sulfid ili ti H2S) smrdi BMB. Paradoksalno, pre dve godine, ja sam problem rešio upravo prelaskom na NIS-ov EP BMB kad se pojavio. Bojim se da si sipao običan, tj. da su pomešali tankove. Ne sekiraj se, vozi slobodno i ne sipaj više na toj pumpi. ;-)
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Misha
+1methane.master napisao:Bojim se da si sipao običan, tj. da su pomešali tankove. Ne sekiraj se, vozi slobodno i ne sipaj više na toj pumpi. ;-)

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Nego Missha kada si sipao benzin u Grckoj ili Makedoniji interesuje me da li si osetio neku promenu s obzirom da ti je nov auto?misha napisao:Danas sam sipao pun (evropremium 95) po ceni od 150 din.na NIS-u.

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Mani da zezaš ... pa nisu ni oni od jučemethane.master napisao:Obično na sumpor (tačnije vodonik-sulfid ili ti H2S) smrdi BMB. Paradoksalno, pre dve godine, ja sam problem rešio upravo prelaskom na NIS-ov EP BMB kad se pojavio. Bojim se da si sipao običan, tj. da su pomešali tankove. Ne sekiraj se, vozi slobodno i ne sipaj više na toj pumpi. ;-)
Sent using Tapatalk

Stvar je mnogo banalnija, umesto da nam prodaju Euro premijum oni nam pod tim nazivom prodaju klasičan BMB-95 - NAMERNO! ... ništa oni nisu pomešali ... već namerno to spremili, zato su i oborili cenu i uveli nagradnu igru.
Mene više NIS-ove pumpe neće videti.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Sipam na OMV-u jer mi je usput EP BMB95 i imam utisak da nema razlike što se tiče mirisa.
Zadnji put se jako osećalo pa sam produžio do EKO i tamo sipao EP BMB95.
I sad ili ja nešto ne znam ili nema velike razlike, skoro nikakve a oseća se na sumpor, auto radi u mestu a ja otvorim vrata.
Zadnji put se jako osećalo pa sam produžio do EKO i tamo sipao EP BMB95.
I sad ili ja nešto ne znam ili nema velike razlike, skoro nikakve a oseća se na sumpor, auto radi u mestu a ja otvorim vrata.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
У праву си.
Ја сам због мириса мењао 3 пута пумпу (фирму), али ништа се не мења.
Нисам осећао мирис са македонским горивом, а у Србији се ЕП БМБ осећа где год да га наточите.
Почео сам да сумњам да нас пљачкају сипајући нам обичан БМБ...
Ја сам због мириса мењао 3 пута пумпу (фирму), али ништа се не мења.
Нисам осећао мирис са македонским горивом, а у Србији се ЕП БМБ осећа где год да га наточите.
Почео сам да сумњам да нас пљачкају сипајући нам обичан БМБ...